Josephine: Φωτογραφίζεται με μαγιό και αποκαλύπτει γιατί χώρισε

Josephine: Φωτογραφίζεται με μαγιό και αποκαλύπτει γιατί χώρισε

Η τραγουδίστρια είχε σχέση με τον γιο της Χριστίνας Παππά 

Josephine: Φωτογραφίζεται με μαγιό και αποκαλύπτει γιατί χώρισε
Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως η Josephine και ο γιος της Χριστίνας Παππάς, Δημήτρης, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Σήμερα, η τραγουδίστρια δηλώνει «ελεύθερη και ωραία», και φωτογραφίζεται με  μαγιό για το περιοδικό Down Town.

Η νεαρή τραγουδίστρια, εμφανώς πικραμένη, μίλησε για τον χωρισμό της και αποκάλυψε: «Με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός. Το θέμα είναι ότι προτού καν χωρίσουμε είδα να δημοσιεύεται η είδηση σε γνωστό περιοδικό, το οποίο κυκλοφορούσε Τετάρτη και εγώ χώρισα Πέμπτη. Δεν βγήκα να μιλήσω για το χωρισμό μου, απορώ πώς μαθεύτηκε. Πάντως η σχέση αυτή είχε πια τελειώσει οριστικά». 
Κλείσιμο
Όσον αφορά στους άντρες και στις σχέσεις, η ίδια εξομολογήθηκε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τους άντρες. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θέλουν πια και τι ψάχνουν από μια γυναίκα. Είναι μύθος ότι θέλουν μια καλή νοικοκυρά, μια γυναίκα για σπίτι. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τα ελληνικά media. Ξέρω καλά τι έγινε με τη σχέση μου, δεν θα κάτσω να ενημερωθώ από τα περιοδικά
».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης