Ο Λάκης Κομνηνός στο «OΛΑ Πρώτη Φορά»: Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια "γυριστή" όπως του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Λάκης Κομνηνός στο «OΛΑ Πρώτη Φορά»: Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια "γυριστή" όπως του ΣΥΡΙΖΑ

«Αυτή τη φορά θεωρώ ξεγελαστήκαμε εντελώς» είπε στον Θέμο ο ηθοποιός - «Διεστραμμένα μυαλά και αδιάβαστοι» το σχόλιό του για τα στελέχη της Αριστεράς που μιλούν για τον ελληνισμό

Ο Λάκης Κομνηνός στο «OΛΑ Πρώτη Φορά»: Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια "γυριστή" όπως του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Λάκης Κομνηνός, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις έδωσε μια εφ' όλη της ύλης συνέντευξη στον Θέμο και στη Δούκισσα το βράδυ της Τρίτης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φόρα». 

Ο ηθοποιός μίλησε για... όλα ξεκινώντας από τη νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη στην οποία πρωταγωνιστεί το «Ουζερί Τσιτσάνης». 

Κλείσιμο
«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική ταινία, μεγάλη παραγωγή και έχει αρκετά ιστορικά και βιογραφικά στοιχεία με πλατφόρμα το ουζερί που διατηρούσε ο Τσιτσάνης στη Θεσσαλονίκη. Παίζω έναν Έλληνα αντιστασιακό». 

Όπως δήλωσε, στον Θέμο, ο κόσμος τον αγάπησε παίζοντας ρόλους... κακού. 

«Ο κινηματογράφος είναι μια τέχνη που δέχεται τους νέους. Τα σενάρια γράφονται για νέους ηθοποιούς, για νέους ανθρώπους. Έτσι βγήκα κι εγώ. Έκανα στην αρχή τον κακό και μετά έπαιρνα τους ρόλους του ζεν πρεμιέ». 

Μάλιστα αποκάλυψε πως ενώ οι γονείς του ήθελαν να ακολουθήσει άλλον επαγγελματικό δρόμο εκείνος επέλεξε να γίνει ηθοποιός.«Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω εμποροπλοίαρχος, αλλά εγώ είχα το μικρόβιο της υποκριτικής», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Ο Λάκης Κομνηνός, μίλησε και για τη σημερινή δύσκολη οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας λέγοντας πως «στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στην αρχή θύμιζε παλιές καλές εποχές και τώρα έχουμε όλοι τάσεις αυτοκτονίας. Αυτή τη φορά θεωρώ ξεγελαστήκαμε εντελώς. Τέτοια κωλοτούμπα δεν έχει ξαναγίνει. Κι εγώ ζορίζομαι όπως όλοι οι άνθρωποι». 

Επίσης ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό από στελέχη της αριστεράς σχετικά με τον Ελληνισμό.



«Όσοι κάνουν τέτοιες δηλώσεις, είναι καταρχήν διεστραμμένα μυαλά και αδιάβαστοι. Θα έπρεπε να μάθουν ιστορία και την ανάγκη να νιώσουμε Έλληνες μέσα από την ιστορία μας».


Αρκετά αντισυμβατικός σε όλη του ζωή υποστήριξε πως «Το star system δεν μου άρεσε. Εμένα μ αρέσει η υποκριτική και το θέατρο. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει και όχι το σταριλίκι. Η αγαπημένη μου ταινία λεγόταν το «Επόμενο Θύμα» και δεν άρεσε σε κανέναν. Δεν ήταν του star system, ήταν σκληρή για την εποχή της» και φυσικά αναφέρθηκε και στην μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Το καλοκαίρι εκείνο» με την Έλενα Ναθαναήλ, λέγοντας: Αυτή η ταινία αναγνωρίζεται κάθε μέρα, στην αρχή της δεν έκανε τρελή επιτυχία». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης