Η Μελέτη την «πέφτει» στις «αναγνωρίσιμες κυρίες με τις φτιασιδωμένες φωτογραφίες»

Η Μελέτη την «πέφτει» στις «αναγνωρίσιμες κυρίες με τις φτιασιδωμένες φωτογραφίες»

«Με αυτό το βίντεο θέλω να διαμαρτυρηθώ για τον πονοκέφαλο που μου έχει προκαλέσει η τελειότητα που παρουσιάζουν οι επιτηδευμένα φτιασιδωμένες φωτογραφίες αναγνωρίσιμων κυριών για μια φώτο στα social media»

Η Μελέτη την «πέφτει» στις «αναγνωρίσιμες κυρίες με τις φτιασιδωμένες φωτογραφίες»
H  Ελεονώρα Μελέτη είναι, εκτός των άλλων, γνωστή και για τις ανατρεπτικές απόψεις αφού βλέπει διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή.

Αυτή την φορά αισθάνθηκε την ανάγκη να «διαμαρτυρηθεί» με ένα δικό της ιδιαίτερο τρόπο μέσω των social media για τις «φτιασιδωμένες φωτογραφίες αναγνωρίσιμων κυριών στα social media» όπως χαρακτηριστικά έγραψε μεταξύ άλλων στο σχόλιο της κάτω από το βίντεο που ανέβασε στην σελίδα της στο instagram.

Όπως θα δείτε  η παρουσιάστρια του «Epsilon» ρούφηξε ήλιο από ένα μπαλόνι και άρχισε να τραγουδά το «νυχτολούλουδο μου» της Δέσποινας Βανδή με αστεία φωνή, χωρίς  φόβο αλλά με πολύ πάθος. Με αυτό τον τρόπο η Ελεονώρα ήθελε να δείξει ότι δεν διστάζει να τσαλακωθεί.
Κλείσιμο



«Με αυτό το βίντεο θέλω να διαμαρτυρηθώ για τον πονοκέφαλο που μου έχει προκαλέσει η τελειότητα που παρουσιάζουν οι επιτηδευμένα φτιασιδωμένες φωτογραφίες αναγνωρίσιμων κυριών και μη που ετοιμάζονται (ενδεχομένως και με επιτελείο) ώρες για μια φώτο στα social media. Τσεκάρουν μαλλί, μακιγιάζ, προφίλ, πόζα, φωτισμό, διάφραγμα, iso, πίσω φωτισμό, αριστερή γωνία, ισορροπία λευκού, αυτόματες ρυθμίσεις, για μια Φώτο γ@μωτο. Κάνουν την πάπια, κάνουν ματάκια, ρίχνουν το βλέμμα και καλά αλλού, ρουφάνε τα μήλα, ανοίγουν χειλάκια, ξανά και ξανά μέχρι η φωτο να θυμίζει vogue. Δεν πειράζει να μην αρέσουμε και σε κάποιους. Ας μην μας κοιτάξουν ποτέ, και αν πέσουμε στον έρωτα τους ας μην μας θέλουν ρε κορίτσια… Κάποιος θα βρεθεί να μας αγαπήσει γι’ αυτό που είμαστε… Αρκεί να έχουμε ωραία φωνή». 

Δείτε το  συγκεκριμένο βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης