Οι αρχαιολόγοι, ο Ψινάκης και ο... Σπαλιάρας

Οι αρχαιολόγοι, ο Ψινάκης και ο... Σπαλιάρας

«Λέω στο Σπαλιάρα θα κάνεις ένα καθήκον προς τη χώρα»

Οι αρχαιολόγοι, ο Ψινάκης και ο... Σπαλιάρας
Το «φονικό όπλο» του σεξ, τον Γιάννη Σπαλιάρα, επιστράτευσε ο Ηλίας Ψινάκης προκειμένου να κάμψει τις αντιρρήσεις των αρχαιολόγων του ΚΑΣ και να του επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί η συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα. 

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος δίνοντας νέες διαστάσεις στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου της πόλης της βορειάνατολικής Αττικής και των μελών του αρχαιολογικού συμβουλίου.


Κλείσιμο




Μπορεί να χαρακτήρισε τις αρχαιολόγους του ΚΑΣ ξυνές και αγ.... ώστοσο πριν επιτεθεί, προσπάθησε να τις δελεάσει με τους καλύτερους κοιλιακούς που διαθέτει η Ελλάδα. Η ώρα ήταν 10 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε το δόλιο σχέδιο του Ηλία Ψινάκη, που σας μοναδικό στόχο είχε να αποσπάσει την υπογραφή των μελών του ασθενούς φίλου του ΚΑΣ. Μιμούμενος τον Ηλία Ψινάκη, ο στενός του φίλος αποκάλυψε σε αρκετούς πολίτες λέξη προς λέξη τη συνομιλία του δημάρχου με το Γιάννη Σπαλιάρα προκείμενου πείσει το δεύτερο να προσφέρει τα κάλλη του στις αρχαιολόγους.«Λέω στο Σπαλιάρα θα κάνεις ένα καθήκον προς τη χώρα. Πάει το παιδί με όλο το σεβασμό και το προικιό. Μόλις τις βλέπει αυτές κατασκιάχτηκε. Έρχεται πίσω και μου λέει «καλέ αυτές θέλουν απεντόμωση και γεωτρύπανο». Ο Ηλίας Ψινάκης σύμφωνα με λεγόμενα του Τάκη Ζαχαράτου αναστέναξε από απογοήτευση και ψελλίσει στον εαυτό του. «Τώρα πρέπει να βρω ένα χορηγό να κάνει διάνοιξη στη Διώρυγα του Σουέζ».



Όλα τα παραπάνω ακούστηκαν χθες στο σοου που έδωσε ο Τάκης Ζαχαράτος στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μαραθώνα που ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου και θα τελειώσει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο σόουμαν ανάμεσα στα νούμερα που πράγματοποίησε κατά τη διάρκεια της παράστασης του, σχολίασε και την κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες με τον Ηλία Ψινάκη και τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Περισσότερα από 1000 άτομα ξέσπασαν σε γέλια, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Μαραθώνα ο οποίος καθήμενος σταυροπόδι στο έδαφος έδειχνε να διασκεδάζει με κάθε ατάκα του Τάκη Ζαχαράτου.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης