Κατερίνα Γκαγκάκη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Για ποιο λόγο έφυγε από τον ΑΝΤ1

Κατερίνα Γκαγκάκη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Για ποιο λόγο έφυγε από τον ΑΝΤ1

Οι ωραίες στιγμές που έζησε, τι θέλει να ξεχάσει, αλλά και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

Κατερίνα Γκαγκάκη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Για ποιο λόγο έφυγε από τον ΑΝΤ1
Καλεσμένη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» ήταν χθες η Κατερίνα Γκαγκάκη και μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσο πολύ στενοχωρήθηκε για τα επαγγελματικά της. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν αναφέρθηκε στους γονείς της.

Για τον λόγο που εφυγε από τον ΑΝΤ1 είπε: «Προσπαθώ να χαλαρώσω. Ξέρεις τελείωσα πριν από μερικές μέρες από την θέση μου στον ΑΝΤ1. Τον Αυγουστο θα έκλεινα 10 χρόνια στον σταθμό. Εξεπλάγην με το πόσος κόσμος αισθάνθηκε έκπληξη, ήταν τόσο εντυπωσιακό. Από την στιγμή που το αποφασίσαμε, για τρεις μήνες δούλευα κανονικά, που με βοήθησε πάρα πολύ».

Κλείσιμο


Και συνέχισε: «Πέρασα όλα τα στάδια του πένθους, της λύπης, της θλίψης. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήρθε αμοιβαία η απόφαση, το συζητούσαμε καιρό. Το κανάλι ήθελε να διαφοροποιήσει τον τρόπο που δούλευε σε αυτό το κομμάτι, λόγω εποχής και ακολουθώντας ένα πρότυπο εξωτερικού και να το δώσει να γίνεται outsource. Το κομμάτι που λέγεται επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις. Εδώ και ένα χρόνο λέω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, ήταν περίεργο, ήταν λίγο ΟΥΠΣ... Νομίζω ότι ήταν δεσμός. Ο ΑΝΤ1 είχε την νοστιμάδα του δεσμού. Στενοχωρήθηκα με το πώς ήρθαν οι εποχές και το οδήγησαν εκεί. Ξέρεις τι θα ήθελα στην πραγματικότητα; Θα σου μιλήσω ειλικρινά, να γινόταν αυτό και να με παρακαλούσαν όλοι γονυπετείς να μην το δεχτώ. Θα ήθελα συναισθηματικά να γίνει, ξέρω ότι είναι για καλό και για μένα, αλλά θα ήθελα να αισθάνομαι ότι οι άλλοι δεν το θέλουν».

«Σε αυτή την δουλειά για να την κάνεις καλά  σημαίνει ότι εξ ορισμού. Έχεις περιορίσει όλα τα υπόλοιπα κομμάτια. Εμένα μου άρεσε, περνούσα καλά. Το πρόσημο είναι θετικό, πέρασα πάρα πολύ ωραία. Μπροστά, πίσω από την κάμερα, ήταν πολύ θετικός ο κόσμος μαζί μου. Είχαμε πει κάποια στιγμή ότι κάποιο κομμάτι θα το πάρω ως εξωτερική συνεργάτης δεν έχουμε ακόμη δομήσει τους όρους. Πρέπει να σου πω ότι ερχόμενη εδώ πάρκαρα στην ίδια θέση που πάρκαρα τα τελευταία χρόνια».

Για την συνεργασία του Νίκου Ευαγγελάτου με την Ελλη Στάη είπε: «Ο κόσμος της τηλεόρασης είναι πιο καθαρός από τον έξω κόσμο. Ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις σε αυτό τον κόσμο. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, που ωραιοποίησα ήταν το δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1 με τον Ευαγγελάτο με την Στάη. Δεν σωζόταν αυτό, ήταν ατυχές και σαν εικόνα. Επειδή ήταν και τα πρώτα μου χρόνια ήλπιζα ότι όλο κάποιος ξέρει καλύτερα…».



«Έχουν υπάρξει περίοδοι στην ψυχαγωγία με πρωινά που έλεγες κάποια στιγμή ότι απλώς δεν σώζεται. Δεν μπορείς να πείσεις τους άλλους να τα βρούνε μεταξύ τους. Ο Φερεντίνος  και Χρηστίδου δεν το σώσανε μεταξύ τους ποτέ. Δεν υπήρχε τρόπος να σωθεί. Η Ελεονωρα δεν ήταν πρόβλημα, το σύστημα ήταν πρόβλημα για την Ελεονωρα. Ήταν λίγο άγριο για την Ελεονωρα. Θυμάμαι έπαιξα ρόλο για την Ελεονώρα, την άρπαξα και πήραμε σβάρνα τα μπουζούκια γιατί πρέπει να γνωρίσεις αυτούς θα φοράς αυτά και θα λες αυτά.  Την τσακίσαμε. Θέλαμε να την κάνουμε Μενεγάκη. Ήταν ψυχαναγκαστικά πράγματα».

«Έχω πει παραμύθι στις παρουσιάστριες. Μου έχει τύχει δεν θα σας πω σε ποια παρουσιάστρια ήταν σε τραγική κατάσταση. Και προσπαθούσα να πω ότι όλο αυτό ήταν από την ζήλεια του κόσμου. Και προσπαθούσαν να εξηγήσω γιατί είχε αγγίξει τόσο πολύ την τελειότητα μέχρι της έλεγα ότι είσαι η αυριανή Αλίκη Βουγιουκλάκη».

«Μικρή έλεγα συνέχεια ψέμματα. Ζούσα φαντασιώσεις. Έφτασα σε σημείο να πω στο σχολείο τι είχα αδέλφια είχα κάνει μεγάλο πάρτι. Είχα διάφορα διάβαζα σε ένα παιδικό βιβλίο για διακοπές και έλεγα μετά ότι πήγα εγώ εκεί.»




Για την εμπειρία της μπροστά από τις κάμερες δήλωσε: «Τα μεγάλα μπάτζετ είναι βαρετά είναι πιο ωραίο να φτιάχνεις τα μικρά. Είχε πάρα πολύ πλάκα που βγήκα στην τηλεόραση. Ειδικά τα πρώτα χρόνια που υπήρχαν λεφτά πήγαμε στην Νέα Υόρκη με τον Γιώργο Λεβέντη  γελούσαμε πολύ. Είχε ένα επιχείρημα ο Λεβέντης για να με πείσει σκέψου ότι θα σε αναγνωρίσουν στα διόδια».

«Έμαθα να ζω μόνη μου ήμουν μοναχικός άνθρωπος έτσι και αλλιώς.  Αποκλείεται να πάω σε άλλο κανάλι. Να κάνω την ίδια δουλειά. Συγκινήθηκα όταν είπα στον μπαμπά μου ότι φεύγω από τον ΑΝΤ1. Επίσης η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να  κάνω την κίνηση πάρω τηλέφωνο την μαμά μου  η οποία έχει φύγει εδώ και 2 χρόνια πλέον».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης