Ντέπυ Γκολεμά: Παρακμιακή η φωτογραφία που «λούζουν» τον Ρέμο με γαρύφαλλα

Ντέπυ Γκολεμά: Παρακμιακή η φωτογραφία που «λούζουν» τον Ρέμο με γαρύφαλλα

«Χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα πόδια του καλλιτέχνη αοιδού...από τις 25 και μετά θα σας χρειαστούν για τα μνημόσυνα!», συμπληρώνει η τηλεκριτικός στο μήνυμά της

Ντέπυ Γκολεμά: Παρακμιακή η φωτογραφία που «λούζουν» τον Ρέμο με γαρύφαλλα
Η πρώτη «έκρηξη» της Ντέπυ Γκολεμά για το 2015 είναι γεγονός.

Δεύτερη μέρα του χρόνου και η τηλεκριτικός τα «έχωσε» στους θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών με αφορμή μία φωτογραφία που  απεικονίζεται ο Αντώνης Ρέμος «πνιγμένος» με γαρύφαλλα στην πίστα. 

Η Ντέπυ Γκολεμά δημοσίευσε την φωτογραφία που προκάλεσε την έκρηξή της με το ανάλογο μήνυμα. 

Κλείσιμο
«Στο καιρό του μνημονίου! Πνίξτε στα λουλούδια τον καημό σας- χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα πόδια του καλλιτέχνη αοιδού...από τις 25 και μετά θα σας χρειαστούν για τα μνημόσυνα! ΕΛΕΟΣ.....αυτά βλέπω και λέω αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Παρακμιακή φωτό εν όψει του 15 που εμείς -όσοι- νομίζουμε θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Πάει το γαρύφαλλο στ΄ αφτί, έγινε γαρύφαλλα στα πόδια κάθε καψούρη, που εξυψώνει την αγάπη του γεμίζοντας μια πίστα πανάκριβα κουρέλια...να διασκεδάσουμε δε λέω.....και αφού τον στρώσατε ας τον σκεπάζατε τουλάχιστον ως τα πάνω....»!



Να συμπληρώσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Αντώνης Ρέμος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του πως δεν επιθυμεί να υπάρχουν πανέρια με λουλούδια στα μαγαζιά που τραγουδάει. Προφανώς πρόκειται για κάποια παλαιότερη φωτογραφία ή λόγω των ημερών τα επανέφεραν στο μαγαζί.

«Σταματώ την παρακμή και η σπατάλη με τα λουλούδια. Εγώ υπήρχα σε αυτούς τους χώρους, δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου, αλλά εγώ πήρα απόφαση να σταματήσει να υπάρχει το θέμα των λουλουδιών γιατί παρασέρνουμε το κόσμο να ξοδέψει τα λίγα χρήματα που έχει στην τσέπη του», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής στην συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις φετινές εμφανίσεις του με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης