Καλομοίρα: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν σχέσεις με την Ελλάδα»

Καλομοίρα: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν σχέσεις με την Ελλάδα»

«Θέλουμε, είναι να επισκεπτόμαστε πιο συχνά την Ελλάδα ειδικά τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά», λέει ο σύζυγος της τραγουδίστριας

Καλομοίρα: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν σχέσεις με την Ελλάδα»
Έβαλαν τα γιορτινά τους και πόζαραν για το εορταστικό τεύχος του «Ηello».

Η Καλομοίρα και ο σύζυγό της Γιώργος Μπούσαλης παραχώρησαν μία συνέντευξή στο εβδομαδιαίο περιοδικό και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους δίδυμους γιους τους. 



Οι δυο τους μίλησαν για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι ενώ σχολίασαν και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. 
Κλείσιμο



«Δυστυχώς, αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί όλες οι δουλειές μου βρίσκονται στην Αμερική. Αυτό που σίγουρα θέλουμε, είναι να επισκεπτόμαστε πιο συχνά την Ελλάδα ειδικά τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά», είπε ο Γιώργος Μπούσαλης και συμπλήρωσε με τη σειρά της η Καλομοίρα: «Θέλω, μεγαλώνοντας τα παιδιά μου, να έχουν σχέσεις με την Ελλάδα, γιατί έχουν και ελληνικές ρίζες" συμπληρώνει η Καλομοίρα».



Η Καλομοίρα ακόμη μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και εκμυστηρεύτηκε: «Στην εγκυμοσύνη μου, όταν είχα πάρει συνολικά 40 κιλά! Μετά τη γέννα αφοσιώθηκα πολύ στα παιδιά και είχα παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου, για πρώτη φορά τόσο πολύ. Ήμουν 24 ώρες το 24ωρο μαζί τους, μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά μ' έπιασε μια ακατανίκητη επιθυμία να χάσω όλα τα κιλά που μου είχαν απομείνει... Ήθελα να νιώσω ξανά γυναίκα. Με στήριξε πολύ ο Γιώργος σε αυτή τη φάση. Είναι θησαυρός». 



Τέλος η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Ο Δημήτρης τραγουδάει, του αρέσει πολύ! Παίρνει το ερωτικό ύφος του Χούλιο Ινγκλέσιας και τραγουδάει μόνος του μπροστά στον καθρέφτη. Ο αδερφός του, ο Νίκος, λατρεύει τα ηλεκτρονικά και τα σπορ».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης