Παπαδάκης για το ξέσπασμα της Τσαπανίδου: Η Πόπη είναι αγωνίστρια της ζωής και δεν προσποιήθηκε

Παπαδάκης για το ξέσπασμα της Τσαπανίδου: Η Πόπη είναι αγωνίστρια της ζωής και δεν προσποιήθηκε

«Πόπη εγώ προσωπικά σε γνωρίζω, σε πιστεύω, πολλές φορές νιώθουμε και εμείς αυτό το δεσμό, το νιώθουμε καθημερινά με τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας»

Παπαδάκης για το ξέσπασμα της Τσαπανίδου: Η Πόπη είναι αγωνίστρια της ζωής και δεν προσποιήθηκε
Τα δάκρυα της Πόπης Τσαπανίδου με αφορμή το θέμα που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα και συγκλόνισε την Δευτέρα ολόκληρη την Ελλάδα, με την τετραμελή οικογένεια που ζει μέσα σε αυτοκίνητο σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης. Η δημοσιογράφος συγκινήθηκε On air συνομιλώντας με έναν από τους ανθρώπους που αναγκάζονται να ζουν σε αυτές τις συνθήκες. 

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από το Πρωινό ΑΝΤ1 μίλησε για την ανταπόκριση του κόσμου και τη βοήθεια που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ενώ απήυθυνε μήνυμα στους τηλεθεατές αλλά και στους υπεύθυνους λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να έκαναν άσχημο ύπνο χθες μαθαίνοντας το πρόβλημα της περιοχής τους από την τηλεόραση.

«Είδα την φίλη μου την Πόπη την Τσαπανίδου. Πιστεύω ειλικρινά ότι ο λυγμός της και το κλάμα της ήταν ειλικρινή, γιατί και η Πόπη αγωνίστρια της ζωής είναι και θέλω να πω ότι δεν προσποιήθηκε ούτε για τα νούμερα της τηλεόρασης και της τηλεθέασης, ούτε γιατί ήταν μπροστά στην κάμερα. Πόπη εγώ προσωπικά σε γνωρίζω, σε πιστεύω, πολλές φορές νιώθουμε και εμείς αυτό το δεσμό, το νιώθουμε καθημερινά με τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Δεν πρέπει όμως στην τηλεοπτική δημοκρατία η λύση να δίνεται από την τηλεόραση, η λύση πρέπει να δίνεται από τους αρμόδιους, για αυτούς δεν θέλουμε να λαϊκίζουμε, αλλά θέλουμε να τους πούμε ότι πρέπει να έκαναν άσχημο ύπνο χτες γιατί ενημερώθηκαν για το πρόβλημα της περιοχής τους από την τηλεόραση», δήλωσε ο παρουσιαστής για τη συνάδελφό του.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης