Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στο κουτσομπολιό και στη βλακεία σηκώνω τα χέρια ψηλά»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στο κουτσομπολιό και στη βλακεία σηκώνω τα χέρια ψηλά»

«Κάποιοι δημοσιογράφοι για να ζουν και να βγάζουν το ψωμάκι τους, δημιουργούν ένα πολύ μεγάλο παραμύθι για να κλάψει ο κόσμος, με διάφορες εντυπώσεις που δεν υπάρχουν», δήλωσε μεταξύ άλλων

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στο κουτσομπολιό και στη βλακεία σηκώνω τα χέρια ψηλά»
Πριν από μερικούς μήνες είχε συγκλονήσει το πανελλήνιο η είδηση ότι η Ευδοκία Ρουμελιώτη έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, ενώ πότιζε τις γλάστρες, ενώ κάποια μέσα το είχαν παρουσιάσει και ως απόπειρα αυτοκτονίας.
 
Ήρθε τώρα, όμως, η σειρά της ίδιας να ξεκαθαρίσει τι συνέβη πραγματικά και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
 
Κλείσιμο
«Στο κουτσομπολιό και στη βλακεία σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πραγματικά, ήταν φρικτό. Κάποιοι δημοσιογράφοι για να ζουν και να βγάζουν το ψωμάκι τους, δημιουργούν ένα πολύ μεγάλο παραμύθι για να κλάψει ο κόσμος, με διάφορες εντυπώσεις που δεν υπάρχουν. Στην αρχή, θύμωσα με όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πότιζα τις γλάστρες σπίτι μου, δεν πρόσεξα, έπεσα και έσπασα το πόδι μου. Κάτι δηλαδή που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Γράφτηκαν πάρα πολλά. Σε κάποιο site, άφηναν διάφορα υπονοούμενα, του τύπου ακόμα και ότι αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Είναι γελοία όλα αυτά», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ Weekly».
 
Ακόμα, μίλησε και για τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της: «Προσπαθώ να ζω με την απώλεια της. Ζω με την ανάμνηση της, και το κενό που μου έχει αφήσει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να διαχειριστώ αυτό το γεγονός στην αρχή. Ήταν πολύ βίαιος αποχωρισμός. Με τη μητέρα μου ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο και ο θάνατος της ήρθε πολύ απότομα. Ήταν πολύ δύσκολες εκείνες οι ώρες. Απλώς αποφάσισα για να την κάνω περήφανη και για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται, να ζω δυο φορές για εκείνη και να κάνω πράγματα που θα ήθελε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης