Η Coca-Cola ταυτίζεται διαχρονικά με τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους και το κάνει πάντοτε μοναδικά. Φέτος το κάνει ακόμη καλύτερα, πραγματοποιώντας με το κατακόκκινο φορτηγό το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο tour που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και μας προσκαλεί να φέρουμε τη μαγεία... στο χωριό μας!
Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν μπορείς να έρθεις στο εστιατόριο μου και να πληρώσεις 10 ευρώ»
Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν μπορείς να έρθεις στο εστιατόριο μου και να πληρώσεις 10 ευρώ»
Ο Έκτορας Μποτρίνι, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «7 Μέρες TV» μίλησε για την εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα» που παρουσιάζει, για τα ευτράπελα που συμβαίνουν στα γυρίσματα, αλλά και για το νέο του εστιατόριο.
Ο Έκτορας Μποτρίνι, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «7 Μέρες TV» μίλησε για την εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα» που παρουσιάζει, για τα ευτράπελα που συμβαίνουν στα γυρίσματα, αλλά και για το νέο του εστιατόριο.
Σχολιάζοντας την οικονομική κρίση σε συνάρτηση με τις τιμές του καταλόγου στην επιχείρηση του, δήλωσε: «Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού στο "Μες στην καλή χαρά" και είπε ότι το εστιατόριο μου έχει 40 ευρώ το μενού. Το ίδιο βράδυ, λοιπόν, κάποιος μου έστειλε ένα mail, ρωτώντας με αν θεωρώ ένα μενού των 40 ευρώ φθηνό. Και απαντώ ότι για ένα εστιατόριο που έχει 18 άτομα προσωπικό, είναι τρίτο ή το τέταρτο καλύτερο στην Ελλάδα και το οποίο σου προσφέρει ένα μενού πέντε πιάτων συν το κρασί ναι, 40 ευρώ είναι λίγα… Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι στην ψησταριά θα πληρώσεις την τιμή της ψησταριάς, αλλά σε ένα εστιατόριο δεν μπορεί να πληρώνεις το ίδιο, γιατί, πολύ απλά, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Δεν μπορείς στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας να πληρώσεις 10 ευρώ, δεν γίνεται, δεν είναι εφικτό».
Σχολιάζοντας την οικονομική κρίση σε συνάρτηση με τις τιμές του καταλόγου στην επιχείρηση του, δήλωσε: «Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού στο "Μες στην καλή χαρά" και είπε ότι το εστιατόριο μου έχει 40 ευρώ το μενού. Το ίδιο βράδυ, λοιπόν, κάποιος μου έστειλε ένα mail, ρωτώντας με αν θεωρώ ένα μενού των 40 ευρώ φθηνό. Και απαντώ ότι για ένα εστιατόριο που έχει 18 άτομα προσωπικό, είναι τρίτο ή το τέταρτο καλύτερο στην Ελλάδα και το οποίο σου προσφέρει ένα μενού πέντε πιάτων συν το κρασί ναι, 40 ευρώ είναι λίγα… Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι στην ψησταριά θα πληρώσεις την τιμή της ψησταριάς, αλλά σε ένα εστιατόριο δεν μπορεί να πληρώνεις το ίδιο, γιατί, πολύ απλά, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Δεν μπορείς στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας να πληρώσεις 10 ευρώ, δεν γίνεται, δεν είναι εφικτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα