Ε. Αραβανή: Τι είπε για την απομάκρυνσή της από το «Μες στην καλή χαρά»;

Ε. Αραβανή: Τι είπε για την απομάκρυνσή της από το «Μες στην καλή χαρά»;

Για πρώτη φορά, μετά την αποχώρησή της από το «Μες στην καλή χαρά», η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στην κάμερα του Star αποκαλύπτοντας πως η απομάκρυνσή της ήταν απόφαση του Alpha

Ε. Αραβανή: Τι είπε για την απομάκρυνσή της από το «Μες στην καλή χαρά»;
Για πρώτη φορά, μετά την αποχώρησή της από το «Μες στην καλή χαρά», η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στην κάμερα του Star αποκαλύπτοντας πως η απομάκρυνσή της ήταν απόφαση του Alpha.

«Ήταν ανακοίνωση του καναλιού. Δεν είχαν κάποιο παράπονο. Ίσα ίσα τους άρεσα πολύ και θα θέλανε να συνεργαστούμε είτε στο άμεσο μέλλον, είτε αργότερα. Η δομή της εκπομπής δεν μπορούσε να υποστηρίξει έξι άτομα, έπρεπε η ομάδα να γίνει πενταμελής» είπε το μοντέλο, που ξεκαθάρισε πως το θέμα δεν ήταν οικονομικό. «Δε μου είπαν κάτι για το budget. Μου είπαν ότι πρακτικά η εκπομπή αυτή που ο καθένας έχει αναλάβει ένα ρόλο δε γίνεται να συνεχιστεί με έξι άτομα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να αποχωρήσει ένα άτομο κι αυτό θα είμαι εγώ».

Κλείσιμο
Η ίδια, πάντως, δε δίστασε να παραδεχθεί πως: «Με στενοχώρησε το γεγονός ότι δε θα είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι ευχάριστο όταν συμβαίνει και όταν ξαφνικά μένεις και χωρίς δουλειά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης