Η Ελένη «έκλεισε» τον Καλλίδη on air

Η Ελένη «έκλεισε» τον Καλλίδη on air

Η τηλεοπτική σεζόν κλείνει όπου να ‘ναι και η Ελένη Μενεγάκη σπεύδει να «κλείσει» τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν από Σεπτέμβρη...

Η Ελένη «έκλεισε» τον Καλλίδη on air
Η τηλεοπτική σεζόν κλείνει όπου να ‘ναι και η Ελένη Μενεγάκη σπεύδει να «κλείσει» τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν από Σεπτέμβρη.

Την ώρα της μαγειρικής σήμερα και ενώ μιλούσε με το Βασίλη Καλλ.ίδη για το πόσες εκπομπές μένουν μέχρι το τέλος, η Ελένη πήρε την καλύτερη «πάσα» για να του κάνει επίσημα πρόταση για του χρόνου. «Πότε κλείνουμε;» ρώτησε ο σεφ και η Ελένη μας ενημέρωσε ότι τελειώνει «Την τελευταία Παρασκευή του Ιούνη. 29 νομίζω πέφτει!». Και ενώ η κουβέντα γύρισε στο ότι ο ένας θα λείψει στον άλλο μέσα στον καλοκαίρι, καθώς η συνεργασία τους ήταν πολύ καλή και αποδοτική, ακούγεται η ξανθιά παρουσιάστρια να λέει «Άμα σου λείψουμε ξέρεις που θα μας βρεις!». Και ο Βασίλης Καλλίδης με διάθεση πειράγματος της απαντά «Αν δεν έχω καμιά καλύτερη πρόταση, μπορεί να σας δω το Σεπτέμβρη, κάνοντας της μια αγκαλία και ουσιάστικα επισφραγίζοντας τη συνέχιση της συνεργασίας τους και του χρόνου.



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης