Σπάει τη σιωπή του για το «Ζυγό» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Σπάει τη σιωπή του για το «Ζυγό» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μιλάει, για πρώτη φορά, για την αποχώρησή του από το μουσικό σχήμα με την Ανδριάνα Μπάμπαλη...

Σπάει τη σιωπή του για το «Ζυγό» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το περιοδικό Vogue, μεταξύ άλλων μιλάει για πρώτη φορά για την αποχώρηση του από το Ζυγό και ξεκαθαρίζει ότι η φετινή του πορεία δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Ο Ζυγός ξεκίνησε σαν μια ωραία περιπέτεια, ένα ωραίο βήμα, χωρίς να παραβλέψω πως θα έπαιζα σε μια γωνία της Αθήνας λίγο δύσκολη και ξεχασμένη. Δυστυχώς, διακόπηκε απότομα για τυπικούς λόγους, αν και δεν μου αρέσει να κατηγορώ και να επιρρίπτω ευθύνες σε επαγγελματίες» τονίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Κλείσιμο
Και συνεχίζει. «Είχαν ευθύνες βασικές, δηλαδή νομικές, και για λόγους προστασίας των συναδέλφων μου και εμού, σταμάτησα. Δεν έχω μερίδιο ευθύνης και ποτέ δε μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Θα έστηνα στο Ζυγό μια συναυλία, που για μένα είναι ο φυσικός μου χώρος. Το αισιόδοξο είναι πως διατηρούμε την ίδια καλή διάθεση και συνεχίζουμε με μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική: Νέα Υόρκη Σικάγο, Λοςς Άντζελες, Βοστώνη».

Ακόμα, αναφέρει ότι θα τον ενδιέφερε μια καριέρα στο εξωτερικό και μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου στη Γερμανία και το δυνατό συμβόλαιο που έχει με την Universal Μusic Γερμανίας, δήλωσε την επιθυμία του να προσπαθήσει, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης