Η συγκίνηση του Σάκη στους «Άντρες της χρονιάς»

Η συγκίνηση του Σάκη στους «Άντρες της χρονιάς»

Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «Pavillion» της Κύπρου, όπου έγινε η 11η απονομή των βραβείων «Άντρες της χρονιάς» του περιοδικού «ΜΑΝ»...

Η συγκίνηση του Σάκη στους «Άντρες της χρονιάς»
Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «Pavillion» της Κύπρου, όπου έγινε η 11η απονομή των βραβείων «Άντρες της χρονιάς» του περιοδικού «ΜΑΝ». Με οικοδεσπότες τη Ναταλία Γερμανού και τον Τάσο Τρύφωνος, η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 μ.μ. και μεταδόθηκε ζωντανά από το «Mega Κύπρου».

Επιχειρηματίες, επιστήμονες, πολιτικοί αλλά και πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην 11η επίσημη απονομή των Johnnie Walker Man of the Year Awards 2011 και μια  από τις πιο συγκινητικές στιγμές της χθεσινής βραδιάς ήταν η παραλαβή του βραβείου «Έλληνας της Χρονιάς» από τον Σάκη Ρουβά για την προσφορά του στο Σύλλογο «Ελπίδα» αλλά και στο πρώτο Παιδογκολογικό Νοσοκομείο της Ελλάδας.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που παίρνω αυτό το βραβείο στην Κύπρο από ανθρώπους που ξέρουν καλά τι σημαίνει δυσκολία. Έχει πολύ μεγαλύτερη αξία να το παίρνω από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε φανερά συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς.

Κλείσιμο
«Καταλαβαίνω επίσης ότι δεν θέλετε να βραβεύσετε εμένα αλλά την προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων που στέκονται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη...», συνέχισε, ενώ τόνισε πως δε θα ήθελε να βρίσκεται εκεί γιατί τη βράβευσή του σημαίνει πως υπάρχουν παιδιά που υποφέρουν.

Δείτε παρακάτω τη βράβευση του Σάκη...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης