Ο Γιώργος Μαζωνάκης για τις ανατρεπτικές του εμφανίσεις

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για τις ανατρεπτικές του εμφανίσεις

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την κρίση στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και για τον ίδιο τον «Γιώργο».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για τις ανατρεπτικές του εμφανίσεις
Έχοντας στο πλευρό του την Τάμτα, ο Γιώργος Μαζωνάκης που έκανε πρεμιέρα στο ολοκαίνουργιο live club, «Νάιτ», μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για την κρίση στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και για τον ίδιο τον «Γιώργο».

«Απ’ ό,τι φαίνεται η νυχτερινή διασκέδαση δεν θα εκλείψει. Απλώς όλοι γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί, πιο επιλεκτικοί και μεγαλώνουν οι ευθύνες των καλλιτεχνών και των χώρων απέναντι στο κοινό», δήλωσε ο τραγουδιστής για το κατά πόσο επηρεάζει η κρίση τη νυχτερινή διασκέδαση.

Κλείσιμο
Και μπορεί για πολλούς οι εμφανίσεις του να είναι κάθε φορά ανατρεπτικές, ο ίδιος όμως φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη: «Δε βλέπω κάποιο στοιχείο ανατρεπτικό... Πάντα μου αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα, πρόκληση είναι να κάνεις κάτι που δε σε χαρακτηρίζει, εμένα οι καινοτομίες με χαρακτηρίζουν αυτό έκανα πάντα και αυτό συνεχίζω να κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει κάτι που έχει στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια λόγω της αναγνωρισιμότητας; «Όταν ξέρεις ότι όπου πας δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος ζορίζεσαι και καμιά φορά αυτολογοκρίνεσαι στην καθημερινή σου συμπεριφορά. Καθώς όμως τα χρόνια περνούν, μέσα από αντιφάσεις δυσκολίες και λογής λογής αναθεωρήσεις υποστηρίζω πλέον πιο πολύ τον Γιώργο και αν χρειαστεί παίρνω και την ευθύνη για αυτό», ανέφερε ο τραγουδιστής, ενώ στην ερώτηση αν λείπει κάτι από τη ζωή του, είπε: «Είμαι καλά, ποτέ δεν γύρευα πολλά πράγματα και αυτό που έχει για μένα προτεραιότητα και αφορά την ψυχική μου ηρεμία και ισορροπία το βρίσκω να είναι σε καλό σημείο. Έπειτα είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω χαρά και ποιότητα στον κόσμο που επιλέγει να περάσει τα βράδια του μαζί μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης