Γιατί αποσύρθηκε το νέο τραγούδι της Τάμτα;

Γιατί αποσύρθηκε το νέο τραγούδι της Τάμτα;

Μέσω του Twitter της, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως το νέο της τραγούδι άλλαξε στίχους και επανακυκλοφορεί με το νέο τίτλο: «Νιώσε την καρδιά».

Γιατί αποσύρθηκε το νέο τραγούδι της Τάμτα;
Το νέο τραγούδι της Τάμτα με τίτλο: «Άκου την καρδιά», που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, αποσύρθηκε και... επανακυκλοφορεί! Μέσω του Twitter της, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως το νέο της τραγούδι άλλαξε στίχους και επανακυκλοφορεί με το νέο τίτλο: «Νιώσε την καρδιά».

«Αυτές τις μέρες, πήρα πολλά μηνύματα με ερωτήσεις σχετικά με το καινούργιο μου κομμάτι. Περίμενα την επίσημη απόφαση της εταιρίας μου για να σας απαντήσω και τώρα είμαστε έτοιμοι. Συμπτωματικά, δημιουργήθηκε ένα θέμα με την πνευματική ιδιοκτησία σε ένα μικρό κομμάτι των στίχων. Οφείλουμε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τους δημιουργούς. Είχαμε την επιλογή να το αποσύρουμε τελείως το κομμάτι ή να αλλάξουμε τον στίχο. Επειδή όμως πιστεύουμε πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι, η ομάδα μου κι εγώ αποφασίσαμε να αλλάξουμε τους στίχους, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδιοκτησίας. Ελπίζω το τραγούδι “Νιώσε την καρδιά” να το αγαπήσετε κι εσείς όπως προλάβαμε ήδη και το αγαπήσαμε εμείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Λόγω νομικής αμφισβήτησης που ανέκυψε σε σχέση με τους στίχους του τραγουδιού “Άκου Την Καρδιά”  της Τάμτα και στα πλαίσια του σεβασμού που πάντοτε επιδεικνύει η εταιρεία μας στους δημιουργούς πρέπει να αποσύρουμε την εκδοχή του τραγουδιού που έχει σταλεί», είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες η δισκογραφική της τραγουδίστριας για την απόσυρση του κομματιού.

Κλείσιμο
Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι της Τάμτα...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης