Η Μπεκατώρου απαντά στους επικριτές του «Junior Master Chef»

Για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς το «Junior Master Chef» μίλησε για μια ακόμη φορά η Μαρία Μπεκατώρου.

Για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς το «Junior Master Chef» μίλησε για μια ακόμη φορά η Μαρία Μπεκατώρου.

Η οικοδέσποινα του παιδικού ριάλιτι του Mega αναφερόμενη αρχικά στον Κώστα Κόκλα, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως δε συμφωνεί με την έκθεση των παιδιών στη δημοσιότητα, δήλωσε στην κάμερα του Star: «Δεν μπορούν όλοι να το αποδέχονται. Λογικό είναι. Δεν με ενοχλούν αυτές οι αντιδράσεις, ειδικά από έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο, καθόλου». 

Ο τηλεκριτικός, Κοσμάς Βίδος, στην τελευταία του κριτική έγραψε: «Τα παιδιά δεν έχουν θέση σε τέτοια παιχνίδια. Γιατί ένας δεκάχρονος πρέπει να μάθει να παρασκευάζει χταπόδι με μους από παντζάρια και αβοκάντο; Μήπως να απολάμβανε πρώτα το κέικ της μαμάς και μετά όταν ενηλικιωθεί να περάσει στα δύσκολα-εξεζητημένα της κουζίνας;».
«Ο κάθε άνθρωπος είναι σε κάποιο πόστο για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Έχει την άποψή του, όπως κι εμείς έχουμε τη δική μας άποψη για κάποιους ανθρώπους», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει κάποια στιγμή και το «Master Chef» για τους ενήλικες; «Δεν το ξέρω. Εγώ είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να τα κάνουμε όλα όλοι», απάντησε η Μαρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr