Μαρία Μπεκατώρου: Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε με φλερτάρουν

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε με φλερτάρουν

«Αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», λέει σε συνέντευξή της στον Γιώργο Σατσίδη και στην εκπομπή του στο MTV η Μαρία Μπεκατώρου...

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε με φλερτάρουν
«Αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», λέει σε συνέντευξή της στον Γιώργο Σατσίδη και στην εκπομπή του στο MTV η Μαρία Μπεκατώρου και συνεχίζει: «Νιώθω ότι η δουλειά μου επί 20 χρόνια επιβραβεύεται. Για όλους έρχεται η στιγμή που οι κόποι μας επιβραβεύονται. Ίσως μου έτυχε έτσι ξαφνικά γιατί δεν το κυνήγησα. Ποτέ δεν σκεφτόμουν μια μεταγραφή. Απλά έλεγα "αχ θεέ μου δώσε μου την ευκαιρία να αλωνίσω σε ένα μεγάλο πλατό".  Όσο για τον κύριο Πέτρο Μπούτο, με καλωσόρισε με πολύ καλά και γλυκά αισθήματα. Μου είπε "σε εμπιστευόμαστε και προχώρα"».

Θα άφηνε ποτέ το πρωινό που κάνει στο Τηλεάστυ για μια άλλη εκπομπή αν της το πρότειναν; «Δεν θα παρατούσα ποτέ το πρωινό που κάνω στο Τηλεάστυ για το πρωινό ενός μεγαλύτερου καναλιού. Εγώ δεν κυνηγάω τα χρήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι διαφορετικό από το πρωινό, αλλά ως εκεί. Όσο με θέλει ο κόσμος, δεν θέλω να κάνω σχέδια»
Όπως λέει μάλιστα τώρα πια νιώθει μια δικαίωση στα μάτια όσων την θεωρούσαν trash:  «Ένιωθα πως κάποιοι στο μυαλό τους με θεωρούν trash. Δεν με πείραξε, αλλά με χαροποίησε το γεγονός πως κατάφερα ν΄ ανέβω λιγάκι στα μάτια κάποιων ανθρώπων που με είχαν υποτιμημένη».

Τι λέει για τον σύζυγό της, τη μητρότητα και το φλερτ; «Από μικρή αγαπούσα πολύ τα παιδιά, ήθελα να γίνω νηπιαγωγός και τα πήγαινα υπέροχα με τα παιδιά. Ο σύζυγός μου με στηρίζει και απολαμβάνει όσα μου συμβαίνουν. Είναι εύκολο να διατηρήσουμε το γάμο μας, γιατί αγαπιόμαστε, τον ζηλεύω και με ζηλεύει. Δεν ψάχνω κινητό ποτέ! Το δυσκολότερο είναι να καταφέρεις να κρατήσεις ζωντανό τον έρωτα μέσα από όλα συμβαίνουν, όμως εμείς το κατορθώνουμε. Πλέον έχουμε στο μυαλό μας να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Δεν θα είμαι από τις μαμάδες που θα αφήνω το παιδί μου, οπότε περιμένω να το αποκτήσω όποτε θέλει ο θεός και άμα μας τύχει! Και να μη γίνει τελικά, δεν θα μας πειράξει. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε μαζί αλλά ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Από την άλλη, έχω να σου πω ότι δε με φλερτάρουν. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως δεν το εκπέμπω. Έχω κλείσει ως γυναίκα».
Κλείσιμο

Η συνέντευξη της Μαρίας θα μεταδοθεί σήμερα στις 20:00 μ.μ. στο MTV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης