Νέο πρόσωπο - έκπληξη αναστατώνει τη ζωή των «Βασιλιάδων»

Νέο πρόσωπο - έκπληξη αναστατώνει τη ζωή των «Βασιλιάδων»

Μπορεί η Χριστίνα σιγά σιγά να έρχεται κοντά με τον Μάρκο και όλα να δείχνουν πως κάτι θα γίνει μεταξύ των δύο, μια ανατροπή, όμως, ταράζει τους πάντες.

Νέο πρόσωπο - έκπληξη αναστατώνει τη ζωή των «Βασιλιάδων»
Κόκκινο χτυπάει η τηλεθέαση σε κάθε επεισόδιο της νέας, καθημερινής σειράς του Mega: «Βασιλιάδες» και ένα νέο πρόσωπο - έκπληξη έρχεται να ταράξει για τα καλά τη ζωή των «Βασιλιάδων». Μπορεί, λοιπόν, η Χριστίνα (Ζέτα Δούκα) σιγά σιγά να έρχεται κοντά με τον Μάρκο (Κώστα Κόκλα) και όλα να δείχνουν πως κάτι θα γίνει μεταξύ των δύο, μια ανατροπή, όμως, ταράζει τους πάντες.

Ο αρραβωνιαστικός της Χριστίνας, ο Μάικ (Χρήστος Μάντακας) έρχεται από τη Νέα Υόρκη διεκδικώντας έντονα τη Χριστίνα, κάτι που όπως φαντάζεστε θα εκτοξεύσει τη ζήλεια του Μάρκου στα ύψη.

Κλείσιμο
Όσο για το τι θα δούμε απόψε;
Η Γιούλη κρυφακούει τη συζήτηση Μάρκου και Χριστίνας και φεύγει θυμωμένη, σίγουρη ότι έχουν ερωτική σχέση. Η Χριστίνα προτείνει στον Μάρκο να φάνε μαζί για να τον διδάξει σωστούς τρόπους συμπεριφοράς, ενόψει της επίσκεψης επενδυτών από το Κατάρ. Στο δείπνο τους η ατμόσφαιρα θερμαίνεται και έρχονται πιο κοντά. Η Σόφη καρφώνει τη Μαρίνα στον Μηνά, ότι στο λούνα παρκ ήταν μαζί και ο Σταύρος και ο Μηνάς έξαλλος χωρίζει τη Μαρίνα. Ο Λεωνίδας συνεχίζει να πολιορκεί τη Νεφέλη.

Ο Θέμης, κρυφά ερωτευμένος με τη Γιούλη, της στέλνει λουλούδια για να την προσεγγίσει, αλλά εκείνη νομίζοντας ότι είναι από τον Μάρκο τα πετάει χωρίς καν να διαβάσει την κάρτα. Ο Αιμίλιος φλερτάρει τη Χριστίνα, θυμίζοντάς της το παρελθόν τους. Η Τατιάνα συμβουλεύει τη Χριστίνα να μην τον αποπαίρνει και να τον αφήσει να πιστεύει πως είναι σύμμαχοι. Ο Αιμίλιος στέλνει στη Λίζα ένα πανάκριβο δώρο και της ζητάει να συναντηθούν, χωρίς να της αποκαλύπτει ποιος είναι.

Δείτε παρακάτω τον Χρήστο Μάντακα...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης