Πού έχει χαθεί η Παναγιώτα Βλαντή;

Πού έχει χαθεί η Παναγιώτα Βλαντή;

H αλήθεια είναι έχουμε καιρό να τη δούμε να πρωταγωνιστεί είτε σε κάποια τηλεοπτική σειρά, είτε σε κάποια θεατρική παράσταση…

Πού έχει χαθεί η Παναγιώτα Βλαντή;
H αλήθεια είναι έχουμε καιρό να τη δούμε να πρωταγωνιστεί είτε σε κάποια τηλεοπτική σειρά, είτε σε κάποια θεατρική παράσταση… Ο λόγος για την Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε για τη θεατρική της επιστροφή σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα αλλά και την αποχή της από τον χώρο της υποκριτικής το τελευταίο διάστημα.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να κάνω θέατρο. Απείχα, γιατί έκανα τηλεόραση και ήθελα να δώσω χώρο στην προσωπική μου ζωή. Αποφάσισα να μη δουλεύω πια τόσο τρελά, να μην έχω και θέατρο και τηλεόραση», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα «Espresso», διαψεύδοντας παράλληλα ότι απείχε επειδή προετοίμαζε τον γάμο της με τον σύντροφό της, Νίκο Ράπτη.

Όσο για τη συνεργασία της στο θέατρο με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αποκάλυψε: «Είναι μια πολύ καλή ξένη κωμωδία που θα παιχτεί σε θεατρική διασκευή και προσαρμογή στα καθ’ ημάς του Αλέξανδρου Ρήγα. Δεν μπορώ να πω, όμως, κάτι περισσότερο, γιατί αυτές τις ημέρες πρόκειται να κλειστούν τα δικαιώματα του έργου».
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης