Ποιους απειλεί με μηνύσεις η μητέρα της Καλλέργη;

Ποιους απειλεί με μηνύσεις η μητέρα της Καλλέργη;

«Αν συνεχιστεί να διασύρεται το παιδί μου, ο Αλεξέι, η τιμή και η αξιοπρέπεια της κόρης μου, θα στραφώ με μηνύσεις κατά καναλιών, δημοσιογράφων, παρουσιαστών», είπε φανερά ενοχλημένη η μητέρα της Μαριάννας Καλλέργη...

Ποιους απειλεί με μηνύσεις η μητέρα της Καλλέργη;
«Αν συνεχιστεί να διασύρεται το παιδί μου, ο Αλεξέι, η τιμή και η αξιοπρέπεια της κόρης μου, θα στραφώ με μηνύσεις κατά καναλιών, δημοσιογράφων, παρουσιαστών», είπε φανερά ενοχλημένη η μητέρα της Μαριάννας Καλλέργη στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Η μητέρα της νεαρής αθλήτριας, η οποία έχει γίνει έξαλλη με τα όσα έχουν ακουστεί τελευταία για την κόρη της και την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αλεξέι, δε δίστασε να αναφερθεί συγκεκριμένα και στη Ναταλία Γερμανού που δήλωσε στην εκπομπή της πως η συνέντευξη που έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Αλεξέι στο «ΟΚ» έγινε τρεις μέρες πριν από την πρόταση γάμου. Σύμφωνα, όμως, με τη μητέρα της Μαριάννας έγινε πριν από 2,5 εβδομάδες: «Αυτό δεν την τιμά καθόλου. Είμαι πολύ ενοχλημένη μαζί της, όπως και με τον κύριο Γεωργαντά. Γιατί η Ναταλία τουλάχιστον, αν μη τι άλλο φέρει ένα βαρύ όνομα και οφείλει πριν βγει να πει κάτι στη δημοσιότητα, να το έχει διασταυρώσει... Ήταν  τόσο σίγουρη η κυρία Ναταλία ότι ήταν αυτή η αλήθεια ή αυτό που λέω εγώ που είμαι η ίδια της η μητέρα;», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριάννας.

Κλείσιμο
Όσο για τα όσα ακούστηκαν για το δαχτυλίδι που πήγε και άλλαξε η Μαριάννα για ένα ακριβότερο, με αποτέλεσμα ο Αλεξέι να στριμωχτεί οικονομικά η μητέρα της Μαριάννας ανέφερε:«Το δαχτυλίδι άλλαξε. Η απόφαση ήταν και των δύο. Δεν αφορά τα κανάλια πόσο κάνει. Για να το αποφασίσει ο Αλεξέι να της το αγοράσει πάει να πει ότι είχε τα χρήματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης