Παπουτσάκη - Λαγούτης: Επεισόδιο με φωτορεπόρτερ

Παπουτσάκη - Λαγούτης: Επεισόδιο με φωτορεπόρτερ

Μια επεισοδιακή νυχτερινή έξοδο έζησαν το βράδυ του Σαββάτου ο Πέτρος Λαγούτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία κατέληξε σε μήνυση που έκανε εις βάρος τους ο δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ...

Παπουτσάκη - Λαγούτης: Επεισόδιο με φωτορεπόρτερ
Μια επεισοδιακή νυχτερινή έξοδο έζησαν το βράδυ του Σαββάτου ο Πέτρος Λαγούτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία κατέληξε σε μήνυση που έκανε εις βάρος τους ο δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ, Μανώλης Μαυρομουστακάκης.
 
Το γνωστό ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό στέκι στην Αθήνας. Βγαίνοντας από το μαγαζί στην έξοδο τους περίμενε ο φωτορεπόρτερ που άρχισε αμέσως να τους φωτογραφίζει. Οι δυο τους ενοχλήθηκαν και του ζήτησαν να σταματήσει, εκείνος όμως τους αγνόησε και συνέχισε να τραβά. Τότε είναι, που σύμφωνα με την «Εspresso» «άναψαν» τα αίματα.
 
Όπως δήλωσε ο φωτορεπόρτερ στην εφημερίδα κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για εξύβριση, κλοπή και ξυλοδαρμό. Ο ίδιος αναφέρει ότι του ζήτησαν το φιλμ, εκείνος αρνήθηκε να το δώσει και ο ηθοποιός πήρε τη μηχανή και άρχισε να την χτυπά στο πεζοδρόμιο.
 
Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού υποστήριξαν πως οι δύο ηθοποιοί ζήτησαν με ευγενικό τρόπο να μην τους τραβήξει φωτογραφίες, εκείνος δεν τους έδωσε σημασία και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, χωρίς όμως να τον χτυπήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης