Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει το «Πρωινό Ant1»

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει το «Πρωινό Ant1»

Η παρουσιάστρια του «Δέστε τους» δε δίστασε να εκφράσει την προτίμησή της στο νέο πρωινό του σταθμού του Αμαρουσίου.

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει το «Πρωινό Ant1»
Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει το «Πρωινό Ant1»! Η παρουσιάστρια του «Δέστε τους» μίλησε στην κάμερα του Star μη διστάζοντας να εκφράσει την προτίμησή της στο νέο πρωινό του σταθμού του Αμαρουσίου.

«Κάθε μέρα είναι και καλύτερο. Ήταν λογικό ότι στην αρχή είχαν άγχος. Επειδή εγώ από συνήθεια από πέρυσι έβλεπα τον Γιώργο και τη Φαίη, μου αρέσουν κι έχουν κερδίσει το κοινό. Αλλά και οι άλλοι φαντάζομαι σιγά-σιγά… θέλουν το χρόνο τους», είπε η Κατερίνα αναφερόμενη στο «Πρωινό Ant1», ενώ σε ερώτηση ποιον προτιμά από τους δύο παρουσιαστές απάντησε:

Κλείσιμο
«Είναι μια εβδομάδα που έχει βγει ο Αnt1. Και νομίζω ότι τα παιδιά είναι και τα δυο πολύ αξιοπρεπή. Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει. Η Σίσσυ είναι πολύ αγαπητή στο κοινό. Είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι και μητέρα. Μου αρέσει αυτό που βλέπω πάντως, όλο τους το παρεάκι. Όπως όμως από συνήθεια αυτό που είπα και πριν για τον Γιώργο και Φαίη, φαίνονται πολύ πιο άνετοι και μου αρέσουν πολύ κι αυτοί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης