Κατερίνα Ζαρίφη: Είμαι χαρούμενη γιατί πάω σε γνώριμα εδάφη

Κατερίνα Ζαρίφη: Είμαι χαρούμενη γιατί πάω σε γνώριμα εδάφη

Λίγο πριν τη δούμε ξανά στον Ant1 και στο ολοκαίνουργιο fresh πρωινό του η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την απόφασή της να ξανακάνει πρωινό, για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ δεν δίστασε να αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη.

Κατερίνα Ζαρίφη: Είμαι χαρούμενη γιατί πάω σε γνώριμα εδάφη
Λίγο πριν τη δούμε ξανά στον Ant1 και στο ολοκαίνουργιο fresh πρωινό του η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για την απόφασή της να ξανακάνει πρωινό, για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ δεν δίστασε να αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη.  

Για την απόφασή της να κάνει και πάλι πρωινό, είπε: «Το πρωινό είναι ουσιαστικά η ζώνη που έμαθα στην τηλεόραση. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πάω σε γνώριμα εδάφη», λέει η παρουσιάστρια και συνεχίζει λέγοντας πως δεν φανταζόταν να επιστρέψει στο ίδιο πλατό. «Όσο φανταζόμουν ότι με κινητό μου μπορώ να φτιάξω καφέ! Η τηλεόραση, έχει γίνει πλέον η χαρά της ανατροπής. Όλα είναι πιθανά και όλα είναι απίθανα».

Κλείσιμο
«Υπήρξε μήνας που πέρασα με 300 ευρώ και δανεικά. Όπως μαθαίνεις να ζεις με πολλά, ζεις και με λιγότερα. Δεν είμαι, ούτως ή άλλως άνθρωπος που έπαιρνε ένα ζευγάρι παπούτσια των 500 ευρώ.», δήλωσε η Κατερίνα.
 
Όσο για το αν είναι ερωτευμένη; «Είμαι σε μια καινούρια κατάσταση εδώ και λίγο καιρό και είναι πάρα πολύ ωραία. Το να έχεις τύχη να βρεις έναν άνθρωπο που να περνάς καλά είναι προτιμότερο από οπουδήποτε “χρυσό συμβόλαιο” της τηλεόρασης.»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης