«Όλοι μου λένε ότι μοιάζω με την Carrie Bradshaw»

«Όλοι μου λένε ότι μοιάζω με την Carrie Bradshaw»

Για την ομοιότητά της με την Carrie Bradshaw του «Sex and the city», για το πόσο ερωτευμένη είναι, για τις συζητήσεις που κάνει με τις φίλες της και καταλήγουν πάντα στον έρωτα...

«Όλοι μου λένε ότι μοιάζω με την Carrie Bradshaw»
Για την ομοιότητά της με την Carrie Bradshaw του «Sex and the city», για το πόσο ερωτευμένη είναι, για τις συζητήσεις που κάνει με τις φίλες της και καταλήγουν πάντα στον έρωτα, αλλά και γιατί βγάζει την εικόνα μιας απελευθερωμένης γυναίκας μίλησε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso» η Τζούλη Αγοράκη.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου που στο blog της, την αποκάλεσε Carrie Bradshaw, αλλά κα για το γεγονός ότι μοιάζει μαζί της όπως της λένε όλοι, είπε: «Η Τατιάνα ξέρει σίγουρα να διαλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες της. Δεν ξέρω αν μοιάζω με την Carrie. Είναι κάτι πάντως που το ακούω συχνά. Μου λένε «ξέρεις με ποια μοιάζεις;» κι αμέσως μετά ξέρω τι θα ακούσω.  Εγώ δεν βλέπω την ομοιότητα. Ίσως τη θυμίζω γιατί είμαι κι εγώ μικροκαμωμένη και έχω πολύ μεγάλη αγάπη στη μόδα και στα παπούτσια. Φοράω σχεδόν όλη την ημέρα ψηλοτάκουνες γόβες, αγαπάμε και οι δυο μας τους σχεδιαστές, είμαστε και οι δύο συγγραφείς και ο τομέας μας είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Επίσης, και οι δυο έχουμε στη ζωή μας έναν καταπληκτικό «Mr. Big». Αν λοιπόν σταθούμε σε αυτές τις ομοιότητες, ε, ναι, πράγματι μοιάζουμε. Θέλω να πιστεύω ότι έχω λίγο καλύτερη μύτη από τη Sara Jessica Parker."

Όσο για τον αν είναι ερωτευμένη; «Ναι, είμαι χρόνια τώρα και είμαι πολύ καλά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Ο έρωτας είναι αγώνισμα ψυχής κι εγώ δεν σταματάω ποτέ την προπόνηση. Ο έρωτας θέλει πολλή δουλειά. Ο Γκαίτε έλεγε ότι οι σχέσεις καλλιεργούνται και είχε μόνο δίκιο»

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις συζητήσεις που κάνει με τις φίλες και που πάντα καταλήγουν στον έρωτα: «Οι σχέσεις είναι μπροστά και πίσω από κάθε συζήτησή μας. Ο,τι και να πούμε, μετά το γυρνάμε πάντα στον έρωτα. Η φίλη μου, η Μελίτα Κάραλη, μου λέει και γελάει: «Μα, πώς τα καταφέρνεις πάντα και εκεί που μιλάμε σοβαρά πάλι το γυρνάς στον έρωτα;». Ειδικότητά μου, απαντάω και γελώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης