Το πρώτο «Chart Show» της σεζόν έρχεται

Το πρώτο «Chart Show» της σεζόν έρχεται

Το «Chart Show - Your Countdown» και η Ναταλία Γερμανού επιστρέφουν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 21:00 μ.μ. για τρίτη σεζόν στις οθόνες μας.
 

Το πρώτο «Chart Show» της σεζόν έρχεται
Το «Chart Show - Your Countdown» και η Ναταλία Γερμανού επιστρέφουν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 21:00 μ.μ. για τρίτη σεζόν στις οθόνες μας. Η πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν ξεκινάει με την ανάδειξη του πιο επιτυχημένου CD single όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Ερμηνευτές από τον Σάκη Ρουβά μέχρι την Ελευθερία Αρβανιτάκη, συγκροτήματα από τις Hi5 μέχρι τους Πυξ Λαξ, πρώην ζευγάρια όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου αλλά και νυν, όπως η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς συνυπάρχουν στο Top-30 των επιτυχημένων CD single. Άραγε ποιος βρίσκεται στο νούμερο ένα;

Κλείσιμο
Ποδαρικό στη Ναταλία Γερμανού κάνουν οι Κατερίνα Ζαρίφη, Θέμης Γεωργαντάς, Δέσποινα Καμπούρη και Μίλτος Καρατζάς, οι οποίοι σχολιάζουν την αντίστροφη μέτρηση και το Top 30.

Όσο για το ποιοι θα είναι οι μουσικοί προσκεκλημένοι ; Θάνος Πετρέλης, Γιάννης Σαββιδάκης, Διονύσης Σχοινάς και Νίκος Γκάνος.
 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης