Ελ. Μελέτη: Η αρετουσάριστη φωτογράφησή της

Ελ. Μελέτη: Η αρετουσάριστη φωτογράφησή της

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη σέξι φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα, απαντώντας σε όσους την κατηγόρησαν πως οι φωτογραφίες της είχαν υποστεί ρετούς.

Ελ. Μελέτη: Η αρετουσάριστη φωτογράφησή της
Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και της υπόλοιπης γυναικοπαρέας του "Μίλα" ήταν χθες η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σέξι φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα για το περιοδικό Nitro, απαντώντας σε όσους την κατηγόρησαν πως οι φωτογραφίες της είχαν υποστεί ρετούς.

«Βγήκαν όλοι αυτοί οι κλασικοί τύποι που σε περιμένουν με το δίκανο στη γωνία και έλεγαν ότι είναι τίγκα στο ρετούς. Αγάπη μου, δεν είπα ότι δεν φτιάξαμε το φως και δεν έχουμε επεξεργαστεί το χρώμα. Το περιοδικό πουλάει. Θέλει να πουλήσει τεύχη και το αποτέλεσμα να είναι όμορφο. Και για να είναι όμορφο, πρέπει να βοηθήσει και ο φωτισμός και το μακιγιάζ. Όταν λέμε ότι βγήκαμε χωρίς ρετούς, λέμε ότι τα 63 κιλά δεν τα κάναμε 58 και το πόδι δεν το κάναμε δύο μέτρα, γιατί δεν είμαι δυο μέτρα. Είμαι τάπας κι έχω κοντά πόδια. Δεν τα ψήλωσα, δεν τα αδυνάτισα, αλλά ότι ξεμεσιάστηκα έτσι ώστε η οπτική γωνία που θα με πάρει ο φωτογράφος να είναι ωραία και να βγει το αποτέλεσμα όμορφο, ναι, ξεμεσιάστηκα»,  δήλωσε χωρίς κανένα απολύτως κόμπλεξ η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης