Μπέλα Χαντίντ: Θα ήμουν ένα τίποτα χωρίς εσένα, έγραψε στην αδερφή της, Τζίτζι

Μπέλα Χαντίντ: Θα ήμουν ένα τίποτα χωρίς εσένα, έγραψε στην αδερφή της, Τζίτζι

Με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής της

bellahadid
Η Τζίτζι Χαντίντ είχε τα γενέθλιά της και πλήθος ανθρώπων της μόδας και όχι μόνο, ευχήθηκε στο supermodel με αναρτήσεις στα social media.

Εκείνη που ξεχώρισε, είναι η δημοσίευση της αδερφής της, Μπέλα Χαντίντ, η οποία μοιράστηκε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία αλλά και από τις συνεργασίες τους στο μόντελινγκ και έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση στην αδερφή της, για το πόσο τυχερή είναι που την έχει στη ζωή της.

«Η ζωή χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα, δεν θα ήμουν τίποτα» έγραψε στην αρχή της ανάρτησής της, η Μπέλα Χαντίντ.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες τους
belatzitzi733
belatzitzi-000
belatzitzi0
bella_tzitzi3
belatzitzi2
belatzitzi1
Κλείσιμο

Πιο αναλυτικά, η Μπέλα Χαντίντ έγραψε στο Instagram: «Η ζωή χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα, δεν θα ήμουν τίποτα. Με εμπνέεις και με κάνεις να νιώθω δυνατή. Το να σε βλέπω να γεννάς και στη συνέχεια να μεγαλώνεις τον πιο τέλειο άγγελο είναι το πιο μαγικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει μια αδελφή. Νιώθω τόσο τυχερή. Είσαι η καλύτερη και πιο κουλ μαμά, η καλύτερη αδελφή, η καλύτερη κόρη και η καλύτερη φίλη. Όποιος έχει το προνόμιο να βρίσκεται στο διάβα σου είναι πραγματικά τυχερός! Σε αγαπώ αδελφούλα, με κάνεις να νιώθω περήφανη που είμαι αδελφή σου. Έχω εμμονή μαζί σου με κάθε τρόπο».



Για τα γενέθλια της Τζίτζι Χαντίντ ευχήθηκε και η Ντονατέλα Βερσάτσε, με την οποία έχει συνεργαστεί το μοντέλο σε πολλές καμπάνιες και πασαρέλες του ομώνυμου οίκου.

Η Βερσάτσε δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Χρόνια πολλά σε σένα, κορίτσι μου. Είσαι πανέμορφη μέσα και έξω, Τζίτζι. Ελπίζω να έχεις την καλύτερη μέρα γιορτάζοντας με την Κάι και όλους τους αγαπημένους σου. Σου αξίζει το καλύτερο, πάντα. Σε αγαπώ».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Άρειος Πάγος ανακοινώνει τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές - Η ειδική περίπτωση των Σπαρτιατών

Οι Τούρκοι αποθεώνουν την Σάμο - «Είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα ελληνικά νησιά»

Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο του Άλεκ Μπάλντουιν με γυναίκα στη Νέα Υόρκη - Ο καβγάς συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης