Στο σπίτι με την κορούλα της η Κατερίνα Καραβάτου!

Στο σπίτι με την κορούλα της η Κατερίνα Καραβάτου!

Στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα της και τον Κρατερό Κατσούλη βρίσκεται από χθες η Κατερίνα Καραβάτου.

Στο σπίτι με την κορούλα της η Κατερίνα Καραβάτου!
Στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα της και τον Κρατερό Κατσούλη βρίσκεται από χθες η Κατερίνα Καραβάτου. Αναχωρώντας από το μαιευτήριο η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Star και εμφανώς συγκινημένη, είπε για το ευτυχές γεγονός: «Είχα πει να μην κλαίω. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη τόσες μέρες. Έχει ξεκινήσει ήδη μια καινούργια ζωή και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα ρωτήθηκε και για το ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής της: «Κους Κους το μεσημέρι», λέγοντας: «Θα μιλήσω εγώ γι' αυτό. Γιατί και φυσικά με αφορά και έχω ήδη άποψη επί του θέματος αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Θα γίνει σύντομα αλλά όχι τώρα. Είμαι σε τόσο διαφορετική κατάσταση, φάση, δεν ξέρω πώς να το πω, ψυχολογία…» ενώ πρόσθεσε: «Φυσικά και είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που με ρωτάς, θα μιλήσουμε, αλλά αυτό τώρα είναι πολύ πιο πάνω από ο,τιδήποτε.…Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό που μου συμβαίνει εδώ και πέντε μέρες και νιώθω πως όλα τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους με κάποιον τρόπο στη θέση τους 100%», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο τώρα για το σε ποιον μοιάζει η μικρή, η ευτυχισμένη μαμά οπως φρόντισε να μας ενημερώσει: «Τα χρώματα είναι του Κρατερού», ενώ για το όνομα που θα της δώσουν: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Είμαστε ανάμεσα σε κάποια. Είχαμε πει ότι θέλουμε να τη δούμε πρώτα και μετά…Και είμαστε στη διαδικασία της ανεύρεσης του ονόματος».

Κλείσιμο
Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη από το μαιευτήριο...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης