Η Βίκυ Καγιά ανοίγει σχολή μόδας!

Η Βίκυ Καγιά ανοίγει σχολή μόδας!

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει η Βίκυ Καγιά, ένα όνειρο ζωής το οποίο κατάφερε να κάνει πραγματικότητα, που έχει φυσικά σχέση με τη μόδα και ακούει στο όνομα: ''Fashion Workshop by Vicky Kagia''!

Wall Street: Πετρέλαιο  και αποτιμήσεις  έριξαν τους δείκτες
Η Βίκυ Καγιά ανοίγει σχολή μόδας!
Ένα νέο επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει η Βίκυ Καγιά, ένα όνειρο ζωής το οποίο κατάφερε να κάνει πραγματικότητα, που έχει φυσικά σχέση με τη μόδα και ακούει στο όνομα: ''Fashion Workshop by Vicky Kagia''!

Σχετικά, λοιπόν, με το ''Fashion Workshop by Vicky Kagia'', η Βίκυ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εάν γίνει ''Next Top Model'' ξανά, θα γίνει τον Φεβρουάριο. Τώρα όμως, έχουμε κάτι άλλο, πολύ μεγάλο, που μπορώ πλέον να το ανακοινώσω με χαρά. Κάτι που το ονειρεύομαι χρόνια και φέτος το καταφέρνω. Ξεκινάω ένα πρωτοποριακό Fashion School στην Ελλάδα που θα αποτελέσει το μέλλον της αγοράς και έπεται η συνεργασία μας με διεθνές κανάλι μόδας. Ένα σχολείο στο οποίο θα εκπαιδεύονται μοντέλα (αγόρια και κορίτσια), στυλίστες και συντάκτες μόδας, με εξαιρετικούς καθηγητές και πιστοποίηση αναγνωρισμένη στο εξωτερικό.

Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος και πιστοποίησης των εκπαιδευομένων είναι η Άννα Δελιμάνη, BCED. Νιώθω περήφανη και συγκινημένη γι' αυτό το βήμα. Στο ''Fashion workshop by Vicky Kagia'' (www.vickykaya.gr, www.fashionworkshop.gr), μέλημά μας είναι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, να αποτελέσουμε ένα πρότυπο fashion school, όπου θα διδάσκεται και φωτογραφία και design.

Κλείσιμο
Έχει βρεθεί ο χώρος και όλα θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη τύπου. Πιστεύω στην στην καινοτομία και στα νέα παιδιά κι από τη σχολή θα βγουν νέοι, πραγματικά καταρτισμένοι πάνω στη μόδα. Είναι ένα project ζωής αυτό για μένα. Ακόμη και γυναίκες που δεν έχουν βλέψεις να γίνουν μοντέλα, αλλά επιθυμούν απλώς να μάθουν πώς να ντύνονται καλύτερα ή πώς να στέκονται, θα έχουν τη ευκαιρία να το κάνουν.» 

Όσο για τα δημοσιεύματα γύρω από την επικείμενη εγκυμοσύνη της, ανέφερε: «Θεωρώ ότι δεν είναι καλό να γεμίζουμε το σύμπαν με αρνητικές δηλώσεις. Είναι αρχή μου αυτό. Κάθε τρεις και λίγο δηλώνω: ''Όχι δεν είμαι έγκυος!''. Και είναι άσχημο κάρμα. Δεν μου πάει! Προτιμώ να σας έρθει από μένα το νέο, όταν θα είμαστε έτοιμοι με τον Νίκο, γιατί δεν σας κρύβω ότι απολαμβάνουμε στο μέγιστο τις χαρές του έγγαμου βίου. Αυτή η ξεγνοιασιά που νιώθουμε τώρα, δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ πίσω. Είμαστε ζευγάρι για εμάς και μόνο, για τον εαυτό μας! Ούτε ένα χρόνο δεν κλείσαμε ακόμα παντρεμένοι, επομένως δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης