«Βασίλειο» του Ριχάρδου η Επίδαυρος!

«Βασίλειο» του Ριχάρδου η Επίδαυρος!

Συνωστισμός σκαφών στο λιμανάκι και πληροφορίες για επώνυμες αφίξεις από τον σερ Έλτον Τζον μέχρι τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Σαββατοκύριακο με βοριάδες
«Βασίλειο» του Ριχάρδου η Επίδαυρος!
Σε ρυθμούς... Ριχάρδου Γ', και πολύ περισσότερο σε ρυθμούς Κέβιν Σπέισι, κινείται η Επίδαυρος, που ζει και αναπνέι για το μεγάλο γεγονός: τις τρεις «sold out» παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο, με το οσκαρικό δίδυμο του American Beauty, Κέβιν Σπέισι και Σαμ Μέντες, να συνεργάζεται για δεύτερη φορά, με ανάλογη επιτυχία.

Περίπου 9.000 άνθρωποι θα παρακολουθήσουν κάθε ημέρα, από την Παρασκευή έως την Κυριακή, την παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Σύμφωνα με στοιχεία του Φεστιβάλ Αθηνών, οι προπωλήσεις έφτασαν τις 27.500. Η ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια οδήγησε τους διοργανωτές να προσθέσουν, στις αρχικά δύο παραστάσεις, άλλη μία την Κυριακή, 31 Ιουλίου.

Ο διάσημος ηθοποιός, από την άλλη, που μένει στο Γιαλάσι, έφτασε την Τρίτη και γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Ελλάδα! Την παράσταση αναμένεται να παρακολουθήσουν οι σερ Έλτον Τζον και σερ Πίτερ Χολ, ο συλλέκτης Τσαρλς Σάατσι, αλλά και οι συνάδελφοί του, γνωστοί ηθοποιοί Γουίλεμ Νταφό και Τζον Μάλκοβιτς.

Δεν αποκλείεται, επίσης, η παρουσία του Ίθαν Χοκ, που είχε παρουσιάσει το 2009 το «Χειμωνιάτικο Παραμύθι», με σκηνοθέτη και πάλι τον βραβευμένο Σαμ Μέντες (πρώην σύζυγο της Κέιτ Γουίνσλετ).

Την ίδια ώρα, το λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου, όπως και το αγκυροβόλιο της Νέας, γνωρίζουν μεγάλες... πιένες, ενώ οι ανεπιβεβαίωτες φήμες για την άφιξη του πρίγκιπα Αλβέρτου μετά της συζύγου του, Σαρλίν, επιτείνουν τον πανικό και αυξάνουν τις αφίξεις των παπαράτσι.
Κλείσιμο

Όπως είναι φυσικό, χαμός επικρατεία και στα τοπικά καταστήματα, από τα βιβλιοπωλεία, που βλέπουν τον Ριχάρδο τον Γ' να... ξεπουλάει, μέχρι τις καφετέριες και τα ουζερί, που δεν προλαβαίνουν να σηκώσουν το τηλέφωνο, για να δεχτούν παραγγελίες και προκρατήσεις!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης