Ξανά στο Αγιον Ορος ο Μαζωνάκης

Ξανά στο Αγιον Ορος ο Μαζωνάκης

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την οικονομική κρίση, τις δικές του απαιτήσεις αλλά και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τάλεντ σόου…

Ξανά στο Αγιον Ορος ο Μαζωνάκης
Ο Γιώργος Μαζωνάκης αυτή την περίοδο ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Με διάθεση άκρως καλοκαιρινή ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε ότι και φέτος -με το που θα τελειώσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη- θα επισκεφτεί το Αγιον Ορός.

Μιλώντας στο star o «Μαζώ» δήλωσε ότι θα πάει στο Άγιον Όρος αλλά μόνο ως επισκέπτης καθότι –όπως λέει και ο ίδιος γελώντας- «είναι δύσκολη η καλογερική, πολύ δύσκολη»…

Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης και για την οικονομική κρίση: «Είναι μία πραγματικότητα που όλοι πρέπει να το καταλάβουν. Το βλέπουμε και εμείς στις εμφανίσεις μας, στις συναυλίες μας... Τεράστια κρίση που μεγαλώνει, πως ο κόσμος να διασκεδάσει;»

Οσον αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Έχω ρίξει νερό στο κρασί μου. Δε μπορώ να ζω σε μία πραγματικότητα που δεν υπάρχει και αυτό που υπάρχει γύρω μας είναι η κρίση»!
Κλείσιμο

Τέλος σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει τάλεντ σόου ή ριάλιτι ο Γιώργος έδωσε την δική του απάντηση: «Δεν ξέρω, το μέλλον είναι αβέβαιο. Για να είμαι, πάντως, ανοιχτός σε όλα πρέπει να κάνω και άλλη ψυχανάλυση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης