Νέος έρωτας για την Ελεονώρα Μελέτη;

Νέος έρωτας για την Ελεονώρα Μελέτη;

Τι κι αν πριν από λίγες μέρες δήλωνε πως προτιμά να είναι από δω και από κει, τι κι αν έλεγε πως δεν της λείπει καθόλου ένας μεγάλος έρωτας...

Νέος έρωτας για την Ελεονώρα Μελέτη;
Τι κι αν πριν από λίγες μέρες δήλωνε πως προτιμά να είναι από δω και από κει, τι κι αν έλεγε πως δεν της λείπει καθόλου ένας μεγάλος έρωτας… η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη. Και ενώ η ίδια προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση της κρυφή ακόμη κι από τους συνεργάτες της στην πρωινή της εκπομπή, η ανανεωμένη της διάθεση και το χαμόγελό της την "πρόδωσαν" την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με την “Espresso”, το τελευταίο διάστημα η Ελεονώρα βγαίνει με νεαρό επιχειρηματία που μένει στο Λαγονήσι και το όνομά του θυμίζει… λόρδο. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν και κοινά χόμπι, όπως τα θαλάσσια σπορ και τις καταδύσεις.

Κλείσιμο
Και μπορεί προς το παρόν η Ελεονώρα να προσπαθεί να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή, το ίδιο δημοσίευμα θέλει την παρουσιάστρια να έχει εκμυστηρευτεί το "μυστικό" της στον πρώην της σύντροφο, Γιάννη, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης