Περήφανη είναι η Μιμή Ντενίση, καθώς οι μαθητές της από την σχολή ανέβασαν την παράσταση «Άννα Καρένινα» την οποία μάλιστα σκηνοθέτησε η ίδια.
Η πάντα εντυπωσιακή κυρία Ντενίση δήλωσε στη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA πως είναι πολύ αυστηρή με τους μαθητές της, όμως τη συγκίνησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι επαγγελματίες. Ακόμα, δηλώνει πως έχει γερό στομάχι, και πως τα μόνο κακά σχόλια που έχει ακούσει είναι από ένα συγκεκριμένο άτομο.
Τέλος, η Μιμή Ντενίση υποστηρίζει πως η είδηση ότι πάει διακοπές ή παντρεύεται πουλάει περισσότερο και καπελώνει την δουλειά της.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.