Survivor - Παύλος Γαλακτερός: «Με τον James δεν θα έκανα ποτέ παρέα»

Survivor - Παύλος Γαλακτερός: «Με τον James δεν θα έκανα ποτέ παρέα»

Ο πρώην Survivor σε νέες δηλώσεις του για το παιχνίδι

10526842_0_0_1000_563_1920x0_80_0_0_987d856579bd9ae0844d3608f241ce5a
Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Παύλος Γαλακτερός μετέδωσε σήμερα η εκπομπή Love it. Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού αναφέρθηκε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη, τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη και εξήγησε για ποιο λόγο οι δύο φίλοι ήταν στο στόχαστρο των άλλων παικτών στο Survivor.

«Είχε έχει έρθει για πρώτη φορά στην καλύβα των κόκκινων η Μαριαλένα και ο Σάκης και αρχίσαμε να μιλάμε για άσχετα πράγματα. Ξεκινήσαμε να συζητάμε το θέμα Νίκος – James. Η Μαριαλένα είπε ότι αυτά τα παιδιά είναι πάντα απόμακρα, έχουν κάνει πολλά. Μου λέγε κάποια σκηνικά.

Όταν έφυγε ο Αλέξης ήταν σαν να ενωθήκαμε για ένα κοινό καλό. Μετά σπάσαμε χωρίς να ειπωθεί κάτι και μετά άρχισαν οι δικαιολογίες ότι δεν απομακρυνθήκαμε εμείς, αλλά απομακρυνθήκατε εσείς. Εκεί το χάσαμε λίγο. Δεν τους κάναμε επίθεση όλοι. Από τότε που φτιάχτηκε η νέα μπλε ομάδα δεν υπήρχε σίγουρος πόντος και αυτό δεν το δεχόταν ο James. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ είμαι καλύτερος από τον James και τον Νίκο αγωνιστικά.

Τον Ηλία τον γνώρισα και ήταν ένα καλό και αθώο παιδί που δεν σκέφτεται στρατηγικά. Ήταν ο πιο αληθινός και πιο δοτικός. θα γινόταν χίλια κομμάτια για τους συμπαίκτες του. Ο Νίκος δεν έπρεπε να το πει αυτό. Του έβαλε μια ετικέτα.

Όλοι είχαμε έρθει πιο κοντά με τον Νίκο, παρά με τον James. Παρόλο που είναι φιλαράκια, αλλά για εμάς υπήρχε διάκριση. Πιο πολύ αγαπούσαμε τον Νίκο παρά τον James. Με τον Νίκο πάντα μιλούσα, με τον James όχι τόσο. Ήταν απόμακρος και ήταν σαν αυτό το παιδί να είχε κάτι προσωπικό μαζί σου. Πολλές φορές ο James ίσως και να “φουσκώνει” το κεφάλι του Νίκου.

Ο James δεν χειρίζεται τον Νίκο. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα και αν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν μπορείς να το αλλάξεις, είναι ξεροκέφαλος. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Νίκος είναι πιο αυθεντικός για εμένα. Με τον James δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Να ξέρεις ότι όλοι κρατούν μια ουδέτερη στάση προς τον Νίκο γιατί είναι τόσο κοντά στον James. Η φιλία τους ισχύει. Πάρα είναι δεμένοι μεταξύ τους. Έχουν ο ένας τον άλλον σαν οικογένεια, Αυτό που αλληλοστηρίζονται είναι αληθινό και ο James είναι καλό παιδί. Δεν πιστεύω ότι θέλει να φύγει. Αυτό που λέει ότι δεν έχει θέμα να φύγει, δεν το πιστεύω. Νομίζω θέλει να μείνει και να πάει, όσο πάει
» εξομολογήθηκε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbb7w0q8ke0p-sf)


Ειδήσεις σήμερα 

Μάικλ Τζόρνταν: Αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία του με τον Κόμπι Μπράιαντ

Πυρετός προετοιμασιών για το άνοιγμα του τουρισμού - Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι επισκέπτες

Οι Γερμανοί πολίτες ζητούν «απεγνωσμένα» να εμβολιαστούν έναντι της Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης