Celebrity Game Νight: Αυτοί είναι οι 6 celebrities που υποδέχεται η Σμαράγδα Καρύδη

Celebrity Game Νight: Αυτοί είναι οι 6 celebrities που υποδέχεται η Σμαράγδα Καρύδη

Αναμετρώνται σε νέα παιχνίδια! 

karidi
Αυτή την Πέμπτη, η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχεται τους Ηλία Βρεττό, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μαντώ Γαστεράτου που αναμετρώνται σε πέντε γύρους παιχνιδιών με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη.

ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

1. H Σμαράγδα δίνει το σύνθημα για παιχνίδι και οι ομάδες εγκαινιάζουν ένα νέο παιχνίδι, το “ Balla Vasta”. Ένα παιχνίδι που προσπαθεί να μεταφράσει ελληνικά τραγούδια στα αγγλικά και να φορτώσει τους δυο celebrities από κάθε ομάδα με διαφορετικές μπάλες, κάθε φορά που χάνουν.

2. Το δεύτερο νέο παιχνίδι είναι «Το Δίχτυ». Ένα παιχνίδι που θέλει αντοχή, γρήγορα αντανακλαστικά και πολύ τρέξιμο. Τόσο πολύ που οι κυρίες της παρέας θα απαρνηθούν τα τακούνια τους.

3. Ένα ακόμα καινούριο παιχνίδι έρχεται να προσφέρει απλόχερα γέλιο. Το «Τυχερό κουτί» που μοιάζει λίγο με τις μουσικές καρέκλες που παίζαμε παιδιά, με κορυφαία στιγμή την πτώση του Φάνη Λαμπρόπουλου πάνω στην Ελένη Βουλγαράκη. Ο Φάνης «απειλεί» να αποχωρήσει από το παιχνίδι μιλώντας για κατάφορη αδικία.

Επίσης στο παιχνίδι ντου -ντουέτο ο Φάνης Λαμπρόπουλος πείθει τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κάνουν μαζί ένα τραγουδιστικό ντουέτο έκπληξη κι αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το Survivor που ο Κωνσταντίνος θα μας δείξει τις "ερμηνευτικές" του δυνατότητες τραγουδώντας το «Χωρίς Εσένα»...

Δείτε βίντεο:

Celebrity Game Night | Πέμπτη 8/4, 21:00 (trailer)



Ειδήσεις σήμερα

Πάει μια εβδομάδα πίσω το Rolland Garos

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Παπασταθόπουλο-Βαλμπουενά

«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης