Μία ημέρα με την Έλενα Παπαβασιλείου!

Μία ημέρα με την Έλενα Παπαβασιλείου!

Η σέξι παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Πάνω στην Ώρα" μίλησε στο ένθετο “ΌΛΑ” για το πώς περνάει την μέρα...

Μία ημέρα με την Έλενα Παπαβασιλείου!
Η σέξι παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Πάνω στην Ώρα" μίλησε στο ένθετο “ΌΛΑ” για το πώς περνάει την μέρα της στην δουλειά και στο σπίτι της. Χαρακτηριστικά μας εξομολογείται η Έλενα Παπαβασιλείου: «Δεν είναι εύκολο να μην έχεις το ίδιο πρόγραμμα με όλους σου τους φίλους. Είναι δύσκολο γιατί τους βλέπω πολύ λιγότερο απ΄ ότι θα ήθελα. Είμαι στην φάση που επενδύω στην δουλειά και αν δεν το κάνω τώρα, πότε θα το κάνω;».
 
 
Κλείσιμο
4. 30 Συνήθως βάζει δύο ξυπνητήρια για να είναι σίγουρη πως δεν πρόκειται να την πάρει ο ύπνος. «Όχι ότι δεν ξυπνάω εύκολα, αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω ένα φόβο μήπως δεν ακούσω το πρώτο ξυπνητήρι. Συνήθως σηκώνομαι αμέσως από το κρεβάτι, γιατί δεν μπορώ να χάνω χρόνο» περιγράφει η Έλενα. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να μπει στο ντους και μετά να ετοιμάσει πρωινό που είτε θα το φάει στο σπίτι της ή θα το πάρει μαζί της. «Συνήθως τρώω στο σπίτι κορν φλέιξς με γάλα, αλλιώς θα φτιάξω ένα τόστ και θα στύψω ένα φυσικό χυμό για τον δρόμο» εξηγεί η Έλενα.
 
5.15
Φεύγει από το σπίτι της και κάνει περίπου 40 λεπτά, αν δεν έχει κίνηση, να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής. Πηγαίνοντας προς το στούντιο κάνει μία στάση για να πάρει μαζί της τον Παντελή που της επιμελείται τα μαλλιά και το μακιγιάζ επειδή δεν οδηγεί. «Έχω και εγώ παρέα και λέμε τα δικά μας μέχρι να φτάσουμε στην Κάντζα. Είναι πολύ αστείο αν με δεις το πρωί που μπαίνω στο αυτοκίνητο, γιατί φοράω συνήθως φούτερ με κουκούλα ή μπουφάν με κουκούλα για να μην κρυώνω» μας λέει η Έλενα. Φτάνοντας στο στούντιο έχει στην διάθεση της 45 λεπτά  για να ετοιμαστεί.
 
6.50 Κατεβαίνει στο πλατό της εκπομπής, βάζει μικρόφωνο και μιλάει με τον αρχισυντάκτη της για τις τελευταίες παρατηρήσεις και λεπτομέρειες.
 
7.00
Ξεκινάει η εκπομπή «Πάνω στην Ώρα» όπου διαρκεί μέχρι τις 10. Αφού τελειώσει η εκπομπή, η Έλενα Παπαβασιλείου κάθεται για ένα τέταρτο στο καμαρίνι της για να αλλάξει και να ξεκουραστεί λίγο. «Αν και ονειρεύομαι μπριζόλες εκείνη την στιγμή, συνήθως τρώω κουλούρι με τυρί. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να μείνω νηστική για πολλές ώρες. Είμαι σαν τα μωρά, αν μείνω πάνω από τέσσερις ώρες χωρίς φαγητό τρελαίνομαι!». Όταν ετοιμαστεί, θα μπει στο αυτοκίνητο της και θα πάει στα γραφεία του Alpha που είναι στην Κάντζα. «Το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας που κάνω μετά την εκπομπή είναι η μητέρα μου για να δω τι κάνει και να την ρωτήσω για την εκπομπή. Ο πιο αγαπημένος, αλλά και ο πιο αυστηρός κριτής είναι η μητέρα μου που πάντα θέλω να ακούσω την γνώμη της στα καλά και στα κακά» εξομολογείται η παρουσιάστρια του «Πάνω στην Ώρα».
 
12.00
Πραγματοποιείται η πρώτη σύσκεψη όπου μιλούν για το πώς πήγε η εκπομπή, για τα θέματα της επόμενης ημέρας και της επικαιρότητας. «Πολλές φορές έχουμε και δεύτερη σύσκεψη με τον διευθυντή μας. Τις φυσιολογικές ημέρες γύρω στις 3 με 4 το μεσημέρι θα γυρίσω σπίτι μου. Αν τώρα έχουμε γυρίσματα ή κάποια άλλη υποχρέωση για την εκπομπή, τότε θα αργήσω να φύγω από το γραφείο» περιγράφει η Έλενα. Αυτό που την χαροποιεί περισσότερο είναι ότι υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και έτσι περνάει η μέρα της ευχάριστα. Η Έλενα μας εκμυστηρεύεται ότι η  ομάδα της κάνει πλάκα, γιατί κουβαλάει κάθε μέρα μαζί της πολλά ταπεράκια με φαγητό όπου της λένε πως κουβαλάει μαζί της όλο το σούπερ μάρκετ. Μην νομίζετε πως τα μαγειρεύει μονή της, αλλά να ναι καλά η μητέρα της που την προμηθεύει με σπιτικό φαγητό. Εξάλλου είναι «ο σωτήρας της οικογένειας», όπως την αποκαλεί και η ίδια.
 
16.00
Φτάνει σπίτι της όπου το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να φορέσει τις φόρμες της και να βγάλει τα παπούτσια της για να χαλαρώσει. Σπάνια κοιμάται το μεσημέρι και προτιμά να κάθεται στο δωμάτιο της και να χαζεύει τηλεόραση ή να διαβάζει περιοδικά. Αλλιώς θα δει κάποια ταινία σε dvd ή θα μιλήσει με κάποια φίλη της στο τηλέφωνο.  
19.00 Θα παρακολουθήσει τις ειδήσεις στον Alpha και θα κάνει παρέα με την 19χρονη αδερφή της όπου της έχει μεγάλη αδυναμία.

21.00 θα πάρει μέσω e-mail την τελική σκαλέτα της εκπομπής από τον αρχισυντάκτη της και θα μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο για τις λεπτομέρειες.

22.30
Πέφτει στο κρεβάτι για να κοιμηθεί. Τις καθημερινές δεν βγαίνει ποτέ έξω για φαγητό ή ποτό εκτός αν είναι μια πολύ ειδική περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης