Survivor: Τα κλάματα του Πάνου Καλίδη για τα παιδιά του

Survivor: Τα κλάματα του Πάνου Καλίδη για τα παιδιά του

«Λύγισε» η μπλε ομάδα στο έπαθλο επικοινωνίας

kalidis_panos
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες των οικογενειών τους μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Αφού έφαγαν τα τροπικά φρούτα τους, λοιπόν, ένας-ένας διάβασαν τα γράμματα των δικών τους ανθρώπων. Οι διαγωνιζόμενοι έδειξαν μία άλλη πλευρά της προσωπικότητάς τους, καθώς «λύγισαν» στη θέα των αγαπημένων τους προσώπων ξεσπώντας σε κλάματα.

Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες επιβίωσης στο Survivor, το γεγονός ότι οι παίκτες δεν επικοινωνούν με τις οικογένειές τους τούς ρίχνει πολύ ψυχολογικά.

Αναμφίβολα, μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Πάνος Καλίδης αντίκρισε τη σύζυγό του, Λεάννα Μάρκογλου μαζί με τα τρία παιδιά τους.

«Νάαακη μου, άντρα μου, μας λείπεις πάρα πολύ εμείς να ξέρεις ζούμε το δικό μας Survivor με τόσο ξενύχτι! Τα παιδάκια μας σε βλέπουν και σε καμαρώνουν φωνάζουν έχουμε κάνει το σπίτι γήπεδο!!! Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσένα συνέχισε έτσι, συγχαρητήρια σε όλους τους μαχητές είστε εξαιρετικοί και πολύ δεμένοι… Σε αγαπάμε είναι όλα καλά μην ανησυχείς ζήσε την εμπειρία είναι μοναδική…!» διάβασε συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Δείτε στο βίντεο:

Survivor: "Λύγισε" η μπλε ομάδα στο έπαθλο επικοινωνίας


Ειδήσεις σήμερα 

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής

«Καμπανάκι» από Τσιόδρα: Αναμένονται 80 – 100 εισαγωγές στις ΜΕΘ τις επόμενες 7 ημέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης