Bachelor: Η παίκτρια που αποχώρησε, το φιλί και η ερωτική εξομολόγηση

Bachelor: Η παίκτρια που αποχώρησε, το φιλί και η ερωτική εξομολόγηση

«Να ξέρεις είμαι ερωτευμένη μαζί σου και συγγνώμη που δεν κατάφερα να στο δείξω πιο πριν» εξομολογήθηκε στον Παναγιώτη Βασιλάκο 

vasilakos-batchelor
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πέρασε ακόμη μια εβδομάδα με τα κορίτσια που βρίσκονται στο σπίτι του The Bachelor και αποφάσισε με ποια δεν έχει έρθει τόσο κοντά.

Στο χθεσινό επεισόδιο και στην Τελετή των Ρόδων, ο εργένης δεν έδωσε τριάνταφυλλο στην Αναστασία, η οποία αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αποχώρησής της, φίλησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο στόμα και του εξομολογήθηκε τον έρωτα της.

«Να ξέρεις είμαι ερωτευμένη μαζί σου και συγγνώμη που δεν κατάφερα να στο δείξω πιο πριν. Απλών ήμουν πολύ πληγωμένη και φοβόμουν. Δεν ήθελα να φιληθώ νωρίτερα μαζί σου, γιατί ήξερα ότι αν φιλιόμουν θα σε ερωτευόμουν και δεν ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς τους δύο να ξέρεις. Σε θέλω πραγματικά Παναγιώτη. Δεν το πιστεύω ότι είναι η τελευταία φορά που σε βλέπω. Γιατί δεν μου έδωσε περισσότερο χρόνο» του είπε.

Μετά τα όσα του εξομολογήθηκε η Αναστασία, ο Παναγιώτης αποκάλυψε πως δεν της έδωσε το τριαντάφυλλο γιατί δεν είχε καταλάβει τι αισθανόταν για εκείνον. Μάλιστα, βγήκε εκτός εαυτού και πέταξε ένα τραπέζι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Παναγιώτης δυσκολεύεται όσο περνούν οι μέρες. Η σημερινή του απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη. Η Αναστασία μένει χωρίς τριαντάφυλλο 🥀 #TheBachelorGr #AlphaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης