Απόδραση στα... πάτρια εδάφη του Μιχάλη

Απόδραση στα... πάτρια εδάφη του Μιχάλη

Αποφάσισαν να μείνουν λίγο παραπάνω στην Κύπρο η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης...

Απόδραση στα... πάτρια εδάφη του Μιχάλη
Να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και να περάσουν χρόνο στην πατρίδα του Μιχάλη επιχειρούν αυτές τις ημέρες Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Κύπρο για τις ανάγκες των βραβείων Man of the Year, ωστόσο αποφάσισαν να παρατείνουν λίγο την παραμονή τους στη χώρα, καθώς άλλωστε ο τραγουδιστής έχει προγραμματίσει να δώσει εκεί συναυλία την Παρασκευή.

Το ζευγάρι πάντως δε γλιτώνει ούτε και εκεί από τους παπαράτσι. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Ζέτα έξω από το πατρικό του Μιχάλη στην Αγλαντζιά, όπερ σημαίνει ότι μάλλον έγινε και η γνωριμία με τα πεθερικά...

Κλείσιμο



Εντωμεταξύ, ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ" τους είχε πρώτα απαθανατίσει κατά την αναχώρησή τους από το Ελευθέριος Βενιζέλος για το νησί της Αφροδίτης.




Πάντως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτή την περίοδο είναι στο «πικ» της δημιουργικότητάς του. Η πανέμορφη μούσα του τον εμπνέει καθημερινά, γεγονός που θα απολαύσουν όλοι οι φαν του τραγουδιστή με τα νέα ερωτικά κομμάτια που έγραψε για τη γυναίκα της ζωής του λίγες ημέρες πριν τη Γιορτή των Ερωτευμένων. Οσο για τα νέα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι αναγνώστες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα θα μπορούν να τα απολαύσουν κατ’ αποκλειστικότητα με το φύλλο αυτής της Κυριακής, αφού αποτελούν μέρος της πολύ μεγάλης προσφοράς που ξεκινάει με το σύνολο της δισκογραφίας του αγαπημένου τραγουδιστή!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης