Τάσος Μπουγάς: Έφτασα ένα βήμα πριν από τον 13ο γάμο

Τάσος Μπουγάς: Έφτασα ένα βήμα πριν από τον 13ο γάμο

Τι είπε ο τραγουδιστής για τα ριάλιτι και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του

Tasos_Bougas
Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μίλησε για τους 12 γάμους του και απάντησε στο αν θα πήγαινε κριτής σε κάποιο ριάλιτι.

Αναφερόμενος στα ριάλιτι είπε: «Όχι δεν θα πήγαινα κριτής γιατί δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο. Βγαίνουν νέα παιδιά τα οποία το κοροϊδεύουν. Παίρνουν όλοι οι manager τα λεφτά και δεν δίνουν στους νέους τίποτα».

Όσον αφορά στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του είπε: «Πριν από δέκα χρόνια πήγα για ύπνο και το πρωί ξύπνησα με έναν όγκο στον λαιμό και τρελάθηκα. Τελικά πήγα σε πολλούς γιατρούς και αποφάσισα να το βγάλω κι έκανα τον σταυρό μου. Έμεινα 7-8 ώρες αναίσθητος στο χειρουργείο».

Στη συνέχεια δήλωσε για τους δώδεκα γάμους του: «Χώρια του ότι ερωτευόμουν και παντρευόμουν και το έκανα για ένα σημαντικό λόγο μετά από την καψούρα. Έπρεπε να παραμείνω στο εξωτερικό και παλιά για να παραμείνεις θα έπρεπε είτε να σε στείλει κάποιο μαγαζί είτε να παντρευτείς. Τον είχα σκεφτεί τον 13ο γάμο μέχρι πριν από έναν χρόνο. Θα τον έκανα αλλά κάπου έγινε ένα μπέρδεμα και δεν έγινε. Έχω έναν γιο, όλοι οι άλλοι που βγαίνουν στα κανάλια είναι παραμύθια. Ο γιος μου δεν έχει βγει σε κανένα. Τον πήρα από την μητέρα του και τον μεγάλωσα στην Γερμανία».

Τάσος Μπουγάς: 12 γάμοι, ένας γιος και τα ψέματα γύρω από το όνομά του


Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Ιανός: Αγωνία για τους τρεις αγνοούμενους στην Καρδίτσα

Κάτια Ζυγούλη για GNTM: Kατάλαβα ότι δεν είχα θέση εγώ εκεί

Κορωνοϊός - Βρετανία: Πρόστιμο έως και 10.000 λιρών για όσους παραβιάζουν τον κανόνα της αυτοαπομόνωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης