Big Brother - Θέμης Κανέλλος: Από τα 13 μου κατάλαβα ότι δεν μου άρεσε η Μαρία αλλά ο Γιαννάκης

Big Brother - Θέμης Κανέλλος: Από τα 13 μου κατάλαβα ότι δεν μου άρεσε η Μαρία αλλά ο Γιαννάκης

Ο παίκτης του ριάλιτι μιλάει για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Themos_Kanellos-Big_Brother
To Big Brother άρχισε και οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν. Στο απόλυτο ριάλιτι της ελληνικής TV οι διαγωνιζόμενοί του έχουν πολλά να πουν. Ο Θέμης Κανέλλος στο πρώτο επεισόδιο του Μεγάλου Αδερφού σε μια εξομολόγηση καρδιάς μίλησε ανοιχτά στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη για τη σεξουαλικότητά του.

«Κατάλαβα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού. Στα 13 μου το έμαθαν οι γονείς μου. Δεν μου άρεσε η Μαρία, μου άρεσε ο Γιαννάκης. Ήμουν στο σχολείο και άρχισε να μου αρέσει ένα συγκεκριμένο αγόρι στην τάξη και ήμουν σε φάση πως αυτό είναι περίεργο. Όταν το κατάλαβα στα 11, μετά από δυο εβδομάδες, πήρα απόφαση ότι μου αρέσουν τα αγόρια. Πήρα πολύ χαλαρά ότι δεν είμαι στρέιτ» πρόσθεσε ο Θέμης Κανέλλος στη συζήτηση που είχε με την Άννα Μαρία. «Έτυχε να το καταλάβω νωρίς. Θα μπορούσα να ζήσω τη φάση ότι δεν είμαι γκέι και να προσπαθώ να ζήσω με κοπέλες. Είναι περίεργο όταν σκέφτεσαι πως ήσουν στην πέμπτη δημοτικού, αλλά όντως το ένιωθα».

Ο Θέμης Κανέλλος κατάλαβε, από πολύ μικρός, ότι του άρεσε το μακιγιάζ κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία. Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, όπως πρόδωσε ο ίδιος κατά την είσοδο στο «Big Brother», είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.


Big Brother: O Θέμης Κανέλλος μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αρραβώνιασε τον μικρό του γιο

Ο Σεπτέμβριος θα κρίνει την εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα - Γιατί αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων

Μετά την ανοσία της αγέλης, η Σουηδία τώρα λέει «όχι στις μάσκες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης