Ο Βαλάντης εμφανίστηκε με μάσκα σε εκπομπή

Ο Βαλάντης εμφανίστηκε με μάσκα σε εκπομπή

Τι είπε για τον Αντώνη Ρέμο

valantis_maska-1140x570
Με προστατευτική μάσκα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ξανά στην πρόσφατη κριτική που έκανε μέσω διαδικτύου σε ξενοδοχειακή μονάδα που δέχθηκε τον Αντώνη Ρέμο ως πελάτη δίχως να φοράει, στους εσωτερικούς χώρους, προστατευτική μάσκα που είναι πλέον απαραίτητη για την πανδημία του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Παρεξήγηση με τον Αντώνη Ρέμο δεν έγινε, για αυτό και αναγκάστηκα την επόμενη μέρα να κάνω ένα live στο Instagram και να εξηγήσω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έκανα αυτή την ανακοίνωση. Θα την έκανα ούτως ή άλλως αν έβλεπα οποιοδήποτε πελάτη να μπαίνει μέσα σε ένα ξενοδοχείο χωρίς την απαραίτητη μάσκα. Θερμομέτρηση βέβαια έγινε, τα απολυμαντικά τα έβαλαν αλλά ο νόμος λέει πως σε κανέναν κλειστό χώρο δεν μπορούμε να είμαστε χωρίς μάσκα».


Όταν ρωτήθηκε εάν δέχθηκε κάποια μηνύματα ή πυρά από το ξενοδοχείο, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί, από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος, με ποιο δικαίωμα θα γυρίσει ο άλλος να μου πει ότι τα έβαλα με κάποιον. Τα έβαλα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που άφησαν έναν πελάτη, για αυτό και εξακολουθώ τον Αντώνη να τον αναφέρω ως πελάτη, μπορεί να ήταν ένας άλλος άνθρωπος, να μπει χωρίς την απαραίτητη μάσκα».

«Το συγκεκριμένο γεγονός έπρεπε να το σκεφτούν τόσο οι υπεύθυνοι όσο και ο Αντώνης, κυρίως, που εμείς οι καλλιτέχνες δίνουμε το παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει και πρέπει πρώτα από όλα εμείς να τηρούμε τους κανόνες και έπειτα οι άλλοι» πρόσθεσε ο Βαλάντης.




Eιδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Νότια Κορέα: Συναγερμός από τα 103 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Κορωνοϊός - Δομινικανή Δημοκρατία: 22 θάνατοι και 910 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Κορωνοϊός - Κολομβία: Ξεπέρασαν τους 14.000 οι θάνατοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης