Η Μελέτη τα χώνει στην Γκολέμα!

Η Μελέτη τα χώνει στην Γκολέμα!

"Έτσουξε κυρία Γκολεμά;;;;; Έτσουξεεεεεεεε;;;;;;;;; Είπατε να κοψω τις μαλακίεεεεεσσσς;;;; Ούτε καν τις άρχισα κυρία Γκολεμά...

Η Μελέτη τα χώνει στην Γκολέμα!
"Έτσουξε κυρία Γκολεμά;;;;; Έτσουξεεεεεεεε;;;;;;;;; Είπατε να κοψω τις μαλακίεεεεεσσσς;;;; Ούτε καν τις άρχισα κυρία Γκολεμά! Ούτε καν τις άρχισα! Γιατί για να κρίνεις πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική κυρία Γκολεμά!!!!" , γράφει εξοργισμένη η Ελεονώρα Μελέτη στο twitter της κι όταν οι twittero-φίλοι της ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει, εκτός του πρόσφατου περιστατικού,(όταν πριν λίγες μέρες η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά είχε ρίξει τα «βέλη» της στην ξανθιά παρουσιάστρια, δηλώνοντας πως όσοι δεν έχουν δουλέψει πίσω από τις κάμερες δεν αντέχουν την αναγνωρισιμότητα), εκείνη απαντά πως θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από το portal της.

"Αν κ ο κόσμος, αυτός που τελικά κρίνει πιο σωστά κ αντικειμενικά απ' όλους, έχει ήδη αποφασίσει τι είναι η κυρία Γκολεμα, - και καλό είναι να κάνει μια βόλτα στο twitter μου κ στο fb μου η εν λόγω, για να δει τι λένε γι αυτήν- την απάντηση μου κ την ... Κριτική μου, θα την κάνω μέσα από το πόρταλ μου. για να μην χρησιμοποιώ το βήμα της τηλεόρασης, που λένε μερικοί. Γιατί κάποιοι επιτέλους πρέπει να ξεκαβαλήσουν"

Βρε, τι έχει να γίνει…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης