Παίκτης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ζει δύσκολες στιγμές: Δεν έχει χρήματα για την κηδεία της μητέρας του

Παίκτης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ζει δύσκολες στιγμές: Δεν έχει χρήματα για την κηδεία της μητέρας του

Ο Φώτης Αδαμόπουλος από τη Θεσσαλονίκη εκφράζει την αγωνία του για το τι θα γίνει με το άψυχο σώμα της μητέρας του 

talento
Πρώην παίκτης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βιώνει τραγικές στιγμές. Ο λόγος για τον Φώτη Αδαμόπουλο, ο οποίος ζούσε μαζί με τη μητέρα του σε σπίτι που τους νοίκιαζε η Πρόνοια στη Θεσσαλονίκη και αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο grtimes.gr, η 88χρονη μητέρα του έφυγε από τη ζωή και δεν έχει τα χρήματα για την κηδεία της. “Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση, αφού το μόνο εισόδημα που έχω είναι ένα επίδομα 200 ευρώ τον μήνα και δεν έχω χρήματα για να κάνω την κηδεία της”.

Ο Φώτης Αδαμόπουλος  εκφράζει την αγωνία του για το τι θα γίνει με το άψυχο σώμα της. “Σε όποιο γραφείο τελετών έχω απευθυνθεί, μου ζητάνε 1.200 ευρώ για να την κηδέψουν. Από το κράτος μού δίνουν μόνο 380 ευρώ αλλά ακόμα και αυτά, αφού γίνει η κηδεία και προσκομίσω το τιμολόγιο! Εγώ πού θα βρω τόσα χρήματα;”, εξομολογήθηκε.

Αναφερόμενος στα όσα βίωσαν, αποκάλυψε: “Η μητέρα είχε πολλά προβλήματα με την υγεία της και ήταν ΑΜΕΑ, πουλούσε για χρόνια στον δρόμο ρούχα για να έχουμε λίγα χρήματα και να μπορούμε να καλύψουμε κάποιες βασικές μας ανάγκες. Το ίδιο και εγώ στη συνέχεια, έκανα δουλειές του ποδαριού για δεκαετίες, καθώς δεν με έπαιρνε κανείς για δουλειά. Όσον αφορά το φαγητό μας, τρώγαμε από το συσσίτιο του Δήμου Νεάπολης – Συκεών για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Ήμασταν οι δυο μας και την φρόντιζα μέχρι την τελευταία της στιγμή”.

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή του:

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ S03E03-Φ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (MELODOS FULL VERSION)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης