Η ανατροπή που θα δούμε στα "Μυστικά της Εδέμ"...

Η ανατροπή που θα δούμε στα "Μυστικά της Εδέμ"...

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στα «Μυστικά της Εδέμ»με την παρέα της Φεγγαρόπετρας να μην μπορεί να βρει ούτε λεπτό την ησυχία της! Οι ανατροπές...

Τα νούμερα της AGB για την Τετάρτη

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στα «Μυστικά της Εδέμ»με την παρέα της Φεγγαρόπετρας να μην μπορεί να βρει ούτε λεπτό την ησυχία της! Οι ανατροπές και τα απρόοπτα είναι μέρος του σεναρίου και όπως αποκαλύπτει η «Αντιγόνη» ή κατά κόσμον Στέλλα Παπαδημητρίου στην “Espresso”, η μεγάλη ανατροπή θα γίνει στη σχέση της με την κόρη της «Νταίζη» (Μαριάννα Πολυχρονίδη).

«Αν και δεν μας επιτρέπουν να λέμε πράγματα για τη συνέχεια, θα γίνει κάτι τρομερό εμού και της Ντάιζης. Είναι κάτι πολύ μεγάλο αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Άλλωστε, όπως έχουμε δει, η Νταίζη τους εκβιασμούς τους έχει στο τσεπάκι της. Θα πετύχει αυτό που θέλει ή η Αντιγόνη θα της την έχει στημένη; Θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε κι εμείς αγωνία, γιατί το σενάριο που παίρνουμε είναι μόλις μια εβδομάδα μπροστά από αυτό που βλέπετε εσείς. Ζούμε τις εξελίξεις σχεδόν μαζί σας.» , λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός που χαρακτηρίζει την «Αντιγόνη» σκληρή και όχι κακιά!

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης