Ελένη Μενεγάκη: Στενή συνεργάτιδά της είπε πως η παρουσιάστρια φεύγει από τον Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Στενή συνεργάτιδά της είπε πως η παρουσιάστρια φεύγει από τον Alpha

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος στις 26 Ιανουαρίου που έλεγε ότι η παρουσιάστρια φεύγει από το κανάλι

Menegaki
Ήταν αρχές του χρόνου όταν το Πρώτο Θέμα και η Ρομίνα Ξύδα έγραψαν ότι το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη τελειώνει με τον Alpha και ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό. Η παρουσιάστρια δεν παραδέχτηκε και δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτό παρό μόνο κάποιες φορές αφήνοντας υποννούμενα και υπαινιγμούς.

Από τότε έγιναν πολλά με πιο πρόσφατη την παραίτηση του επί 17 χρόνια floor manager της (την ακολουθεί από τον ΑΝΤ1) Γιώργου Ασημινάκη. Και όσο και αν στην Ελένη Μενεγάκη δεν αρέσει να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα και καταστάσεις που την αφορούν άλλη μια στενή συνεργάτιδά της επιβεβαίωσε πανηγυρικά το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος λέγοντας πώς η Ελένη Μενεγάκη τελειώνει και φεύγει από τον Alpha.

Για την ακρίβεια χθες βράδυ ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας ρώτησε σε live στο Instagram, την Κάλλια Καστάνη, στενή συνεργάτιδα της Ελένης τι γίνεται με την παρουσιάστρια και το συμβόλαιό της:

«Προφανώς υπάρχει ένα γεγονός, ότι η Ελένη έχει αποφασίσει να σταματήσει. Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιό μου εμένα τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχω καμία άλλη συζήτηση, καμία άλλη ενημέρωση. Θα είμαι άνεργη παιδιά».

O Ιούνιος είναι πολύ κοντά και αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα κάνει στο μέλλον η παρουσιάστρια… Μέχρι τότε υπομονή!

Επιβεβαίωσε ότι η Ελένη Μενεγάκη σταματάει από τον Alpha

Ειδήσεις σήμερα:

Καταβάλλονται σήμερα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ - Πότε θα μπουν τα χρήματα στην τράπεζα

Cosco: Μείωση 15,4% για το λιμάνι του Πειραιά εν μέσω πανδημίας

Oι τρεις «κατηγορίες» ξενοδόχων που βλέπουν οι τράπεζες εν μέσω κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης