Κορωνοϊός- #DigitalSolidarityGR: Ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες δωρεάν ή με έκπτωση

Κορωνοϊός- #DigitalSolidarityGR: Ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες δωρεάν ή με έκπτωση

Επιχειρήσεις προσφέρουν δωρεάν ή με έκπτωση προϊόντα και υπηρεσίες στο πλαίσιο της καμπάνιας #digitalsolidarity.gr του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

coputer_digitalsolidarity
Δεκάδες επιχειρήσεις έχουν ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει προκαλέσει η διασπορά του κορωνοϊού. Όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται βρίσκονται συγκεντρωμένα στην πλατφόρμα digitalsolidarity.gov.gr του υπουργείου και δίνουν τη δυνατότητα βελτίωσης των συνθηκών και των γνώσεων για  εξ αποστάσεως εργασία, εκπαίδευση και ψυχαγωγία. 


Την πλατφόρμα υλοποίησε η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν ανταποκριθεί περισσότερες από 50 επιχειρήσεις και φορείς, προσφέροντας υπηρεσίες δωρεάν ή με χαμηλότερο κόστος.



Μέσω του digitalsolidarity.gov.gr η καθημερινότητα των πολιτών διευκολύνεται σημαντικά. Σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία τίθενται στην υπηρεσία πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων για όσο διάστημα διαρκούν τα μέτρα για τον Covid 19.



Δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία και περιοδικά, δωρεάν online κινηματογραφικές παραγωγές, δωρεάν πρόσβαση για Video Streaming και Enterprise Video Streaming για να βοηθηθούν επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, εργαλεία για εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους «ψηφιακή πλατφόρμα», συστήματα τηλεδιάσκεψης, συστήματα τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης, είναι ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες που διατίθενται προς όφελος των πολιτών, αλλά και των επιχειρήσεων.




Διαβάστε ακόμη: Δημόσιο: Σε δοκιμαστική λειτουργία η πλατφόρμα gov.gr - Πώς θα συμπληρώσετε την εξουσιοδότηση

Κορωνοϊός: Προσοχή στους απατεώνες του διαδικτύου που υπόσχονται θεραπεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ