Γεωργιάδης για Παπαδημούλη: Η Μέρκελ αγόρασε ελάχιστα, ενώ ο «αγωνιστής» της Αριστεράς είχε γεμάτο καρότσι

Γεωργιάδης για Παπαδημούλη: Η Μέρκελ αγόρασε ελάχιστα, ενώ ο «αγωνιστής» της Αριστεράς είχε γεμάτο καρότσι

Μια αιχμηρή σύγκριση έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης όταν γέμισε δύο καρότσια σούπερ μάρκετ εν μέσω φόβου για τον κορωνοϊό

Adonis_Soupermarket
Με αιχμηρό σχόλιο στο Twitter, o υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, επέκρινε και πάλι την κίνηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπδημούλη, συγκρίνοντας μάλιστα το γεγονός ότι εκείνος γέμισε το καρότσι με προϊόντα από το σούπερ μάρκετ, σε αντίθεση με τη «δεξιά» Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, που αγόρασε με φειδώ.

«Κάντε την σύγκριση, στην πρώτη φωτό η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της στο Super Market και αγοράζει ελάχιστα πράγματα ως παράδειγμα (από την Bild), στην δεύτερη φωτό ο «αγωνιστής» της Αριστεράς με τα καρότσια γεμάτα μέχρι πάνω και να του τα κουβαλάνε....», έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter του ο κ. Γεωργιαδης.
Κορωνοϊός - Γερμανία: Η Άνγκελα Μέρκελ στο σούπερ μάρκετ εν μέσω πανδημίας

Την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός σε σούπερ μάρκετ του Βερολίνου, την ώρα που έκανε τα ψώνια της εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η καγκελάριος Μέρκελ φάνηκε να κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις με τους υπόλοιπους πελάτες, ενώ στο καρότσι της υπήρχαν μόνο τα απολύτως αναγκαία, χωρίς να προβεί σε υπερβολές.

Η Καγκελάριος Μέρκελ, φορώντας μάλιστα τα ίδια ακριβώς ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος της στους Γερμανούς πολίτες, αγόρασε, τέσσερα μπουκάλια από το διάσημο κρασί της Λομβαρδίας Barbera d'Asti της Ricossa, σαμπουάν και χαρτί υγείας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα μάλιστα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται τακτικά το συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται κοντά στην οικία της, φέροντας τις σακούλες από το σπίτι της.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ο Δημήτρης Παπαδημούλης με... γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ - Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός - Άδωνις κατά Παπαδημούλη: Ντροπή σου, έπρεπε να είσαι σε καραντίνα, αντί να πας στο σούπερ μάρκετ!

Κορωνοϊός: Το twitter ξεσπά με τα γεμάτα καρότσια του Παπαδημούλη - «Τον προστατεύει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ