Κορωνοϊός: «Δεν χρειάζεται να κάνει τεστ ο Πούτιν, δεν έχει συμπτώματα» λέει το Κρεμλίνο

Κορωνοϊός: «Δεν χρειάζεται να κάνει τεστ ο Πούτιν, δεν έχει συμπτώματα» λέει το Κρεμλίνο

«Ο Πρόεδρος δεν είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε τέστ κορωνοϊού, νοιώθει περίφημα και συνεχίζει να εργάζεται με βάση το πρόγραμμα του» αναφέρει το Κρεμλίνο για τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Στα 199 τα κρούσματα στη Ρωσία

poutin
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει υποβληθεί σε τεστ του νέου κορωνοϊού και δεν χρειάζεται να κάνει ένα τέτοιο τέστ καθώς είναι υγιής και δεν παρουσιάζει συμπτώματα ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

«Ο Πρόεδρος δεν είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε τέστ κορωνοϊού, επειδή ο ίδιος, δόξα σοι ο Θεός, νοιώθει περίφημα και συνεχίζει να εργάζεται με βάση το πρόγραμμα του» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Παράλληλα ο Πεσκόφ είπε ότι όσοι έρχονται άμεσα σε επαφή μαζί του κάνουν το τέστ, όπως για παράδειγμα οι εργάτες της γέφυρας της Κριμαίας, του οποίους ο πρόεδρος Πούτιν βράβευσε στις 18 Μαρτίου στην Σεβασοτύπολη.

«Πράγματι, έτσι έγινε. Θεωρούμε ότι αυτά είναι επιβεβλημένα μέτρα πρόληψης. Για να μπορεί ο πρόεδρος να συνεχίσει να εργάζεται με βεβαιότητα, όλοι όσοι τον περιβάλλουν, πρέπει να λαμβάνουν μέτρα πρόληψης» δήλωσε ο Πεσκόφ.

Η Ρωσία έχει ανακοινώσει ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 199 κρούσματα, που είναι πολύ λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αλλά ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να αυξηθεί απότομα τις επόμενες μέρες, ενώ ένα άτομο που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό έχει πεθάνει.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο ίδιος είχε κάνει τεστ κορωνοϊού όπως και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ολλανδοί επιστήμονες βρήκαν το αντίσωμα που μπορεί να «δώσει» φάρμακο σε λίγους μήνες

Κορωνοϊός: Τα νέα «όπλα», η επιδημιολογική επιτήρηση και τα διαθέσιμα φάρμακα

Κορωνοϊός: Τα πέντε εμβόλια και φάρμακα που έχουν τις περισσότερες ελπίδες για θεραπεία και προστασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ